Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Davidof píše:Martin Kozák tuhle psal na FCB, že ho odmítli akreditovat na nějaké větší závody.
Pak nám říkal, že to bylo jen štěstí, protože to bylo prý tak, že fotograf dostal přidělené JEDNO místo, kde musel být před závodem a zůstat na něm po celou dobu ...
Ak si niekto myslí, že si niekto myslí, že "se A7III vyrovná Sony A9 po updatu", tak by sa mal nad sebou zamyslieťpemar píše:pokud někdo po updatu čeká, že se A7III vyrovná Sony A9 po updatu, bude asi zklamán, protože A7III má jiný hardware.
Telo síce rovnaké zostalo, ale tým, že sa zjednodušilo ostrenie, odpadla nutnosť používať na "Eye EF" osobitné tlačidlopemar píše:tělo zůstává stejné .. takže to má ergonomii levnějších modelů
Ekvivalent 104/1.4 na Sony existuje. Od Sigmy.pemar píše:Další téma jsou objektivy, u Sony se mi líbí Sony Sonnar T* 135mm f/1.8 ZA a Sony FE 135mm f/1,8 GM, ale chyběl by mi ekvivalent Nikonů 300/4 PF a 105/1.4
Davidof píše:S Tvou přezdívkou se s ušoupáním nožiček tak nějak musí počítat
feanoor píše:Zkuste si schválně tenhle test citlivosti vašich očí na barvy. Údajně jím projde bez chyby jen málokdo.
Mně se to povedlo, co vy?
https://www.youtube.com/watch?v=6KJDgwvrb0M
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků