ganec píše:Odpovedz na to, čo sa ťa Davidof pýtal!
Je to tvrdenie 1, 2 alebo 3? Alebo niečo úplne iné?
hele truhlíčku, vykřícníčkem si rozkazuj třeba svýmu františkovi, jestli má ležet nebo sedět nebo se psotavit, na mně to nezkoušej...teda hlavně ne v případě, že to kombinuješ zase s výmyslem/lží. OK?
Davidof se mě na nic takového neptal, teda pokud tu za mnou nebyl zrovna, když jsme spal ...
Lebo napísal si, že to funguje, ale .. {a tu už nerozumiem, lebo píšeš o niečom nepredstaviteľnom}
Ano, tak jistě, že neze říci, že to nefunguje vůbec a nikdy.
Čo si ty predstavuješ pod pojmom "slepé detaily"?
Ty ty své pojmy taky moc nvysvětluješ

Nicméně myslel jsem tím detaily, které udělá foťák stylem:
"ejhle na tomhle A1 pixelu máme červenou barvu, na A3 modrou ..hm tak na A2 dáme tedy oranžovou a máme tam nový detail"
Tvrdíš, že ich je "spoustu", tak nám ich predveď!
Ale vždyť jsi je předvedl ty sám na těch svých ftkách, co jsi tu nyní dal...jasně nesouhlasíš..OK tak buď se poperem nebo necháme na případnem zájemci, ať se na to tady koukne a udělá si názor sám.
alebo prilož vlastné .. isto ich máš, keďže ich neustále riešiš)
nemám vlastní , ale ty tvé a spousta dalších, co se válí po netu jsou podle mne dostačující ...ať se každý koukne a uvidí sám, nemám potřebu každému vnutit své vnímání světa ... někdo tu psal, že na netu je prý plno ukázek jasně demonstrujících přínos hires...no tak fajn ... když mu to tak přijde, ať má ten názor
Nech vieme o čom hovoríš, lebo inak ja, ani Davidof (a zrejme ani nikto iný) fakt netušíme, čo vlastne kritizuješ!

Tak pokud by to opravdu nikdo netušil, doporučil bych všem přestat fotit jinak než cvakáním smartphonu.
Prosím ťa, zdrž sa kritiky tvrdení, ktoré nikto z nás nepovedal!
1) nikto okrem teba tu netvrdil, že by to malo mať "4xvíce detailů"
2) nikto tu nenapísal, že z toho vznikne "4x lepší fotka"
3) tobôž to ani nikto nemôže "stále dokola" omieľať
Ale broučku, já jsem taky nikde netvrdil, že to tvrdil tady někdo z vás.
Hele a to "vy", to je kdo, nějakej zdejší spolek nadfotografů? Kdo tam patří? Podle mne hodnotíc dle mentality a úrovně teda ty, Ferin..ty tvrdíš, že Davidof, což se mi moc nezdá..no a kdo ještě ?
-- 6. 5. 2019 13:59 --Davidof píše:Ostatně, škoda, žes ty nepřijel na tu divokou vodu. Divoká voda, divokej Ty, to by mohlo být zajímavé. A D500 by si jen chrochtala

Divokej

)), to ani ne. Jak tam byl kozakm, tak to bych nemohl. jak jsem četl ten jeho článek hodnotící tu A9(mám z toho pořád hluboce zarytej zážitek), tak by stačilo, aby se kouknul mým směrem a měl bych strach, že se v první vteřině dozvím minimálně 735 věcí, co dělám špatně, takže bych byl tak nervózní, že bych workshop proseděl někde v křoví s hnačkou.
(pokud jsme to nenapsal srozumitelně, tak vysvětluji, že to měla být lichotka)