"Kachny... vlastně totiž: dycky haf!" Mě to taky jenom "baví"...
Kachny a medvede sú s nami od útleho detstva, malé žlté v detskej vaničke a plyšové v postielke pred spaním a potom tie na fotografii

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Ganec píše:Ďakujem. Konečne niekto, kto dokáže posúdiť, čo som tam vtedy vlastne fotil...Grimjaur píše:Ganče, ten záběr nevypadá ani omylem nato, že by byl focen za dobrého světla.
.. samozrejme, keby som použil ISO 100 a statív, tak by výsledok bol menej zašumený .. ale kto by to ocenil?
Nikdy nie je trápne zopakovať si základy .. opakovanie je matka múdrosti...FXE1 píše:Chápem, že po tom všetkom je pre neho trápne rozoberať úplné základy, ale však keby sa aspoň brata opýtal.
Je mi to jasné .. tiež mám pár motívov, ktoré by som niekedy chcel nafotiť lepšie .. ale sú ďaleko vo fronte TODOGrimjaur píše:Můj průjezd vlaku pod kostelem (dříve hradem) nevnikla ze dne na den. Chtěl jsem jak průjezd tak rozsvícení světel pouličního osvětlení. Tedy zjistit si čas, kdy by to mohlo vyjít a pak mít trpělivost a štěstí.
chvd píše::-D Ty jsi fotozvíře Ganec!!!!!
Ganec píše:Ja som bol rád, že som sa po rokoch konečne dostal k foteniu nočnej Porúbky. Asi pred 10 rokmi som ju tiež fotil (vtedy ešte so statívom a pomocou bracketingu som robil niekoľko záberov + v PC potom skladal HDR), ale tentokrát som si skúsil, či by to náhodou nešlo aj bez statívu. A celkom som prekvapený, že už to ide aj bez toho...
Melancholický Trol píše:Vy se smějete, ale taková fotka jde skutečně i bez stativu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků