Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
AwwA píše:Chtělo to říznout..
Petr Luňák píše:A tahle neostra mazanice ma byt ten vyslovene brutalny vykon, ano?
jj, to som si tiež všimol, že je už mimo HO.Radek71 píše:Nevim kam bylo ostreno, vypada to, ze AF se chytl vpravo na trubky pod mostem .. Nicmene treba jen jerab pravo, to je jako s 3 Mpix telefoomu od Panasonicu.
chvd píše:AwwA píše:Chtělo to říznout..
To je nějaká hláška z Gancovek?
-- 10. 1. 2019 01:23 --Petr Luňák píše:A tahle neostra mazanice ma byt ten vyslovene brutalny vykon, ano?
Však on píše, že je to brutální výkon oproti tomu, co bylo předtím. tak to klidně věřím.
Radek71 píše:Kdyz se dela hires? tak to musi byt v AF modu? Ted jsem se uplne tratil. Levu ostril na dalku? On to foti po castech? Ja myslel, ze cocky se zaostri, udela se cela fotka, pak se to pohne o pixel a zase se udela fotka? On to preostruje optikou?
Ganec píše:
No a vďaka 5-smerovej stabilizácii je toto možné aj bez tilt-shift objektívu.
Nemá to nič spoločné s highres .. keďže je to tak aj na single zábere.Radek71 píše:co to ma spolecne s Hires? On to neposouva v rovine (nahoru/dolu/doleva/doprava), on ten cip naklapi? A kdyby to naklapel, tak to znamena, ze vsechny fotky pak musi byt neostre?
Trochu mi to nedava smysl, asi jsem to nepochopil.
Fidko píše:Faktom nadalej ostava, ze high-ress za predpokladu ze ho pouzijes spravne a za priaznivych okolnosti dokaze urobit lepsiu fotku z pohladu detailov a snad aj toho DR a sumu. rozhodne sa to ale nevyrovna vysledkom zo snimaca s vysokym rozlisenim a navyse vytvorit vhodne podmienky nie je jednoduche.
chvd píše:Fidko píše:Faktom nadalej ostava, ze high-ress za predpokladu ze ho pouzijes spravne a za priaznivych okolnosti dokaze urobit lepsiu fotku z pohladu detailov a snad aj toho DR a sumu. rozhodne sa to ale nevyrovna vysledkom zo snimaca s vysokym rozlisenim a navyse vytvorit vhodne podmienky nie je jednoduche.
Teď vůbec ne ve zlém, pokud to tak náhodou vyzní
Onehdá jsem četl na digimanii výzkum Milana Šurkaly, kdy došel k tomu, že více Mpx na snímači prostě znamená více detailů.
A ano, čistě technicky, matematicky a akademicky to tak asi bude nicméně využitelnost v reálném nasazení je věc druhá, si myslím. Neboli více detailů nemusí znamenat lepší výsledek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků