Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Petrsek píše:Ne, těmi nechutnostmi si jen potvrdil zkratku chvd, jak moc jsi na "dupu" zatíženýObcas se sem chodim bavit a ty si tu zrovna lížeš staré rány
Radek71 píše:Tak snazim se, ctyri jsou nedokonany ale jinak se drzim. Ted me nejaka neznama kolegyne na centrale oslovila kdyz jsem vylezl z vytahu na openspace, "vy jste z Ricohu a jdete za mnou, na tu tiskarnu, ze?". Tak jsem se rozklepal, ze vypadam jako ajtik a nastesti uz u sebe nenosim nuz, tak jsem se nepodrezal, ale mel jsem na male, rychle jsem se odjel domu prevlict a ucesat a nadeodorantovat, takovej omyl, to fakt cloveku neprida
kozakm píše:chvd píše:Na co více moderátorů?
Podle p. Lutonského není nijak extrémní, když tu někdo někoho jiného jen tak ze startu tedy bez předešlé komunikace nazve chujem a žádný "větší úlet" jsem tu za celou dobu nepozoroval. Tak moc nechápu, co byste tu chtěl moderovat
Třeba na mazání spamu:
HOW TO KNOW WHICH VERSION OF MCAFEE SOFTWARE I HAVE?
How do I update my Arlo firmware manually?
How to setup Netflix on Vizio TV or Blu-ray
How to solve the video issue on kindle fire device?
How to improve TV streaming qualit
Radek71 píše:Konec teoretizovani, tady u toho profika je mozno si objednat zazitkove foceni.
hoax píše:bob222: To snad může dělat i moderátor? A admini sem asi moc nechodí podle všeho.
pemar píše:V lednu má být představený Nikon D6, asi D5 s novějším Expeed.
A můj německý kolega velmi chválil Z6, v principu mne to ale nepřekvapuje, hlavně kvůli poměru výkon/cena. Za mne základní kritika zůstává, AF, výdrž baterie, jeden slot a buffer. Oproti D750 jen výdrž baterie a slot.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků