Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Je dobré vedieť, že DSLR sú nahradzované niečím porovnateľným.FXE1 píše:A čo je na tom z praktického hľadiska pre fotografujúcu populáciu zaujímavé ?
Olympus je úplne v pohodeVierzbowski007 píše:přijde po grafech trendu ohledně poměru prodejů DSLR/CSC i analýza výsledků Olympusu?
Vierzbowski007 píše:Měl bych dotaz na Gance: přijde po grafech trendu ohledně poměru prodejů DSLR/CSC i analýza výsledků Olympusu?
FXE1 píše:A čo je na tom z praktického hľadiska pre fotografujúcu populáciu zaujímavé ?
Ganec píše:Olympus je úplne v pohodeVierzbowski007 píše:přijde po grafech trendu ohledně poměru prodejů DSLR/CSC i analýza výsledků Olympusu?![]()
Síce Canon aj Nikon uviedli nové FF modely, ale ľudia sa aj tak zaujímajú hlavne o Olympus
And while the company as a whole is doing well there are only bad news coming from their Imaging Business:
They reported a 9.2 billion YEN operating profit loss. But what worries me most is that they had to hugely revise their forecast for the year to year basis. Profit is now expected to drop by -13% instead of the previously estimated -7%.
Ono to "dráma" ale je.FXE1 píše:Ľudia čo sem chodia menia techniku relatívne často. Prechod bude pozvoľný a bezbolestný. Len Ty z toho robíš účelovú drámu.
fakt netušíš čo to v praxi znamená?FXE1 píše:Toto je čo za analýza ?
"Síce Canon aj Nikon uviedli nové FF modely, ale ľudia sa aj tak zaujímajú hlavne o Olympus." OMG
Radek71 píše:FXE1 píše:A čo je na tom z praktického hľadiska pre fotografujúcu populáciu zaujímavé ?
Proc pro "populaciu fotografu". Pro toho, kdo si to rad precte. Ja to mam takto casto a dovolim si napsat, ze proto, ze jsem dusevne zdravy.
Napriklad mne zaujal clanek o havarii trajektu, cetl jsem si detail toho jak se to stalo, prestoze nevyrabim trajekty, ani nechci pristi tyden trajektem stejneho typu plout.
Zajimam se jak si vede Amazon, aniz bych mu chtel konkurovat. Zajimam se o ledasco a s tim, ze tomu venuji treba dve minuty 3x do roka. Mimochodem proto byly vynalezny noviny a zejmena "odborne" casopisy.
Me to prijde uplne normalni, nechapu jak to muze nekdo rozporovat. Co je na Chocholouska je to, az se nekdo ztotozni s tycovym mixerem a venuje mu 4 hodiny/den a zacne brat lexaurin, kdyz se zacne loupat barva.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků