pemare, byl by to pro tebe takový problém koupit si konečně toho Pena ? A jedno pevný sklo, 50EQ ?
A napsat to sem na diskusi ?
;-)
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Môže ti uľahčiť život .. napríkladpemar píše:Olympus mi aktuálně nemá co nabídnout..
Už som chcel napísať, že je to celkom dobrý tip .. ale to čo si popísal, je v skutočnosti "prioritu času"DUDISKO píše:Ganec píše:ja by som tipoval, že najviac fotografov využíva automatiku na priorite clonypemar píše:Předpokládám, že těch, co fotí na M, bude mezi fotografy víc.
(no a na "M" potom musia fotiť už len tí, u ktorých táto automatika zlyháva)
M nastavis co potrebujes/ja spravidla cas proti pohybu ludi(abt neboli maznuty)/ a davam auto ISO.. A to funguje
pemar píše:Olympus mi aktuálně nemá co nabídnout..
Davidof píše:pemare, byl by to pro tebe takový problém koupit si konečně toho Pena ? A jedno pevný sklo, 50EQ ?
A napsat to sem na diskusi ?
pemar píše:Na video možná dobrý, design pěkný, ale jinak je to pro mne jen hračka, to už mne více zaujala ta modelka Eliška..
Ganec píše:Tak zaprvé: "AF" vôbec nemá za sebou
Veď sa práve trápiš so Sigmou .. a nemáš namiesto nej náhradu!
"A to je problem toho těla, ne toho objektivu"
Galbert Geinstein léta páně 2018
No veď to .. párkrátFXE1 píše:M som pár krát v živote použi bez ohľadu na formát
Ganec píše:Samozrejme že je to problém tela: veď podľa servisákov je objektív v poriadku
-- 9. 10. 2018 10:29 --No veď to .. párkrátFXE1 píše:M som pár krát v živote použi bez ohľadu na formát![]()
- aj ja len párkrát .. a odkedy mám F-ko tak ani neviem či vôbec .. to už high-res shot som využil častejšie![]()
=> ale z toho vyplýva, že high-res môže byť dôležitejší ako režim "M"?
ltokar píše:Dolgor: Gcko neuznava blesk
Davidof píše:Mě přijdou ty Nikony celkově jako lepší, než Canon. Myslím teda ty těla.
U Canonu je vidět, jak je to nedotažený, autofokus třeba. I ta stabilizace, ať už má teď na ní názor kdokoli jakýkoli, pokud je dobře provedená, tak může jen pomoci. A ten touch-pásek se taky zdá jako zbytečná extravagance, většina recenzentů ho nakonec vypne, protože se ho pořád jen dotýkají a něco mění.
Zase se mi zdá, že objektivy nasadil Canon trochu lepší, alespoň v přímém porovnání na papíře teď má dva zajímavé kusy - tu 28-70/2 a 50/1,2.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků