Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Ganec píše:Tak to na automatické vyhodnocovanie záberov (na zmazanie, alebo pre výber toho najlepšieho), prípadne na vylepšenie fotky (ponúknutie vhodného orezu alebo úpravy) by už nejaká aplikácia naozaj aj mohla vzniknúť. Neviete o nejakej?
Na základe tohto učenia by pri fotení predhodnotil nafotené zábery (určil kandidátov na zmazanie), prípadne ti ponúkol rovno najvhodnejší postprocessing a prezeranie fotiek by bolo štýlom "yes"/"no"/"decide later"/"change"
Keď sa tak nad tým zamyslím, tak by vlastne ani nebolo treba nič poskytovať, keďže s programom Olympus viewer som už ohodnocovanie fotiek robil: http://www.gancovky.sk/2017/11/zmazavan ... us-viewer/Dolgor píše:A kterou sadu fotek by Ganec svému aparátu poskytl? Tu 4tisícovou sérii z pinčesu?
Radek71 píše:Ja jsem o vikendu fotil a mel jsem nastaveno "snimek automaticky, kdyz je detekovan usmev".
Mimochodem, mam mnoho poznatku, UNESCO pamatka a bylo tam vic lidi s Polaroidama, nez bezzrcatkama.
pemar píše:Ono je otázka, jak moc daleko se s uměleckým pojetím ve sportovní fotografii dá jít, mně se fotky od MK moc líbí, ale jakmile jsou moc na představivost, kdy už třeba ani nepoznám o jaký sport jde, tak se na to přestávám dívat a z hlediska sportovního klubu bych si takovou fotku do klubového časopisu nebo na klubovou nástěnku nedal. Tyhle fotky jsou z toho pohledu OK, být u těch prvních dvou bych váhal, toho umění je tam hodně.
Jinak vás trochu podezírám, že Gancovi fotky nekritizujete proto, aby přestal kecat a začal fotit.
lukas_highenergy.cz píše:Radek71 píše:Ja jsem o vikendu fotil a mel jsem nastaveno "snimek automaticky, kdyz je detekovan usmev".
Mimochodem, mam mnoho poznatku, UNESCO pamatka a bylo tam vic lidi s Polaroidama, nez bezzrcatkama.
Si fotil mobilem, nebo máš něco s tak pokročilýma funkcema?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků