Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
tak sorry: "vs" som tam nepostrehol .. asi som tam videl "a"chvd píše:Viz třeba Sony RX1 vs Panasonic G9, že?
Ani to som nepísal!chvd píše:Ganec píše: systémy s väčším snímačom nemajú takú skladnosť
..
Psal jsi že foťáky s s menším snímačem jsou skladnější.
Dal jsem ti důkaz, že nemáš pravdu.
Len pre predstavu .. ja som čosi podobné používal už v roku 2009: viewtopic.php?p=6496131#p6496131chvd píše:Nádherné ostré snímky ve vysoké kvalitě. Četl jsem prohlášení od Sports Illustrated, že tak budou fotit i modelky, že prej snímky mají lepší dynamiku. No a na pohyb je to rozhodně optimum, co může technika dnes nabídnout, ještě jak je to v 4K, tak to je prostě nepřekonatelné.
Ja sa práve chystám (inde): foťák + 3 objektívy (seťák + svetelné pevné sklo + teleobjektív) => asi 1kg .. aj s kapsičkoupemar píše:Když jsem naposledy do Indonésie letěl s fototechnikou, s D500, tři nebo 4 objektivy, stativ a batoh měly kolem 6 kg.
pemar píše:Jestli nebude ten rozdíl v tom, že někdo vozí vybavu, a jiný přiveze i fotografie.
Fidko píše:Este nevysiel
Moli75 píše:pemar píše:Jestli nebude ten rozdíl v tom, že někdo vozí vybavu, a jiný přiveze i fotografie.
Hele Pemare, a ty si přivez alespoň jednu fotku, co se může, třeba jen trošku, srovnávat s tím co vozí Bambousek? Spíš ne, že jo. Se divím tý potřebě žvanit za každou cenu ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků