Bob
Taky se mi líbí, ale informací je málo, zatím.
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Ganec píše:Hehe "odpad" by som na tvojom mieste v súvislosti s cashbackom radšej nespomínal
Práve cashback bol FOE-ho argument, v ktorom sa snažil dokázať, že sa "dnes" oplatí kúpiť Nikon.
(hoci aj napriek cashbacku bola moja alternatíva lacnejšia, podobne ako tvoj zbytočný argument s 8-mimi foťákmi)PS: ten tvoj čánok má v nadpise "FOTÍME SPORT OLYMPUSEM" . . takže ten Olympus je vyslovene vhodný na športZnamená to, že ani len v tej tvojej dedukcii nemáš pravdu:-> lebo aktuálne oznámené "nové produkty" pre neho nie sú konkurenciou (keďže sa za športové nevydávajú)
airmt píše:Ale těch křečovitých chvalospěvů na adresu APSC zrcadlovek jako systému s mega supr trupr obřím senzorem tady na celém superfóru bylo taky dost a dost. A netýkalo se to jenom ostření v C-AF jako věci, bez které se nedá fotit.
Myslíš tak, ako teraz musí hádzať do mora svoj "zrcátkový odpad" Nikon?chvd píše:nic, jak sám dobře víš, nemění na skutečnosti, že Olympus vyprodává svůj bezzrcátkový odpad, aby ho za měsíc nemusel naházet do moře
chvd píše:To ale nic, jak sám dobře víš, nemění na skutečnosti, že Olympus vyprodává svůj bezzrcátkový odpad, aby ho za měsíc nemusel naházet do moře.
chvd píše:APS-C je tým pádom výrazně před mFT
airmt píše:chvd píše:To ale nic, jak sám dobře víš, nemění na skutečnosti, že Olympus vyprodává svůj bezzrcátkový odpad, aby ho za měsíc nemusel naházet do moře.
M43 zářná budoucnost nečeká, to je tady všem kromě Gance a Pavliny jasné, ale až se budou muset házet do moře ty APSC zrcadla, to tady některým praskne žilka.
Fidko píše:Davidof, nema pamat na tvare aj Panasonic ? Nieco take som tam videl ale nechcelo sa mi v tom vrtat. Inak mne sa ten Canon tiez dost paci a osobne si myslim, ze AF bude rozhodne lepsi nez u Nikonu a dokonca by som sa necudoval ak by prekonal aj Sony. Ak by ten adapter nejako neobmedzoval objektivy od Sigmy a Tamronu, bola by to bomba.
Inak tu je mnozstvo materialu ku studiu :P
https://drive.google.com/file/d/1CAZOij ... rIAoN/view
Podľa mňa čaká mFT systém lepšiu budúcnosť ako APS-C:airmt píše:M43 zářná budoucnost nečeká, to je tady všem kromě Gance a Pavliny jasné
Davidof píše:Fidko píše:Davidof, nema pamat na tvare aj Panasonic ? Nieco take som tam videl ale nechcelo sa mi v tom vrtat. Inak mne sa ten Canon tiez dost paci a osobne si myslim, ze AF bude rozhodne lepsi nez u Nikonu a dokonca by som sa necudoval ak by prekonal aj Sony. Ak by ten adapter nejako neobmedzoval objektivy od Sigmy a Tamronu, bola by to bomba.
Inak tu je mnozstvo materialu ku studiu
https://drive.google.com/file/d/1CAZOij ... rIAoN/view
Panasonic paměť na tváře v menu má, ale zatím jsem to nezkoušel, lidi se nechtěj registrovat
Díky za odkaz, je to podstatně srozumitelnější, než ta čínština posledně
Vypadá do dobře, ještě ty testy a bude jasněji. Ohledně těch překážek pro alternativní objektivy pro EOS R - tady jsem hodně pesimistický, čekám, že Canon nastraží pár pastí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků