Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
ltokar píše:Grimjaur: ber si priklad z pemara, on sa s nim bavi /ako macka s mysou/.. tak sa nan musi, on sa pekne odkope este viac az ..
Možno fakt skúšam .. či sa dá vychovať ľudí ako si ty .. alebo čo s nimi treba robiťGrimjaur píše:běž už do .. si něco zkoušíš? *****, *****áš .. SORRY VŠEM, ALE JSEM SE FAKT *****!
to je síce pravda, že "nadriadených treba vedieť kritizovať bez poníženia"pemar píše:podrývat autoritu učitelek se nemá, ani když jsou to krávy a sami neumí probíranou látku
Tiež som si myslel, že "ekonomická stránka veci" prinúti výrobcov preferovať bezzrkadlovky.pemar píše:Já si myslím, že CSC mají potenciál na to, nahradit zrcadlovky, byť to do jistě míry může být vynucené přes nabídku výrobců a ekonomii výroby. Zatím na to podle mne CSC ještě nemají, chybí lepší EVF a AF, to podle lze na potřebou úroveň vyvinout, to vidím jako otázku pár let, potřebuje to podle mne i výkonnější hardware, který zatím chybí. Vidím i prostor u zrcadlovek, s relativně malými náklady by se dal vyrábět perfektní stroj, třeba FF klon Nikonu D500 (stačil by i snímač z D750) a Nikon i Canon mají patentovaný hybrid. Já vůbec nevylučuji, že můj další foťák bude Nikon CSC, pokud to bude lepší FF klon D500, než zrcadlovka.
Ondrej Bobek píše:Mam par foteni za sebou a predvcerom som skusal A7R3 aj na hokeji, tu je par postrehov:
- AF sa mi velmi paci, dobre reaguje a je velmi narocne urobit nezaostrenu fotku aj s pevnymi sklami, ktore nie su urcene na sport, vratane pohybu smerom k fotoaparatu. Pouzival som vybrany AF bod, ziadne automaticke sledovania pohybu.
no a presne to "polknuté neznělé L" som foneticky preexponoval písmenom "v" => teda "v" + "Úďo" = "Vúďo"
antoninn píše:Ganče. Jednoduché vyvrácení jednoho tvého "důkazu". Několik rovnic.
Ganec - G = anec
pemar - p = emar
Luďa - L = uďa
Logické? Naprosto.no a presne to "polknuté neznělé L" som foneticky preexponoval písmenom "v" => teda "v" + "Úďo" = "Vúďo"
Luďa - L ≠ Vuďa
Tvůj "důkaz" je chybný. Máš další fail.
Melancholický Trol píše:Mám takové vnitřní tušení, že celá ta komédie, co tu pan Haluška předvádí, je křečovitá snaha užít si poslední půlrok Olympusu v Lize mistrů. Letos do bezzrcadlovek vlítne Canikon a udělá z celého Olympusu leda tak mančaft na župní přebor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků