Ganec: to byla ironie právě vůči těm, kteří chtějí napravovat stav mysli těch, jejichž životu nerozumí, a které chtějí zachraňovat. Nechme je žít si po svém a pokud z našeho hlediska nežijí správně, je to náš problém a nikoliv jejich.
Luňák: nechápeš rozdíl mezi pragmatickým spojenectvím a obdivem. Ve střední Evropě je spojenectví s USA fakt dobrej nápad, protože úplně všechny ostatní varianty mají výrazně horší důsledky. Vybrat si zoufalou budoucnost s dobrým pocitem jak jsem to těm USA nanadal tím, že s nimi nekamarádím, mně nepřijde jako dobrý nápad.
Radek71: dřív jsem tvé ironie žral, ale v poslední době jsi se ve snaze o pouhé naznačování a skryté významy dostal do stavu, že jediný člověk, který ti úplně rozumí, jseš ty sám. No a to už je trošku overkill. Jinak nejsem Ganec ani USA, abych to, co vyhovuje mně, tlačil všem ostatním, takže nemusíš militantně bránit svůj způsob stravování. Já informuji o tom, co bezvadně zafungovalo na mě, ale opravdu nebudu řádit jako Ganec ani jako USA když ti to bude buřt. (S těmi USA dělám radost Luňákovi, von si tý radosti tady moc neužije)