od Radek71 30. 12. 2017 00:04
Tak vidim, ze jsem tady spravne, taky mam trabanta. Jinak ty rady by nemely byt pro mne, ja mam 196cm/83kg. Liposukci nebudu mit pekac buchet. Navic to ani podle mne nejde, liposukce se dela lidem, co maji nadvahu a vlastni vana ma 15kg apod.
Libily se mi tady ty odrazky “kdyz se to jmenuje ve vsech recich stejne = neni to jidlo. “
-- 30. 12. 2017 00:24 --
Ja bych dodal, ze pokud v textu litaji jmena doktoru, nazvy univerzit a nebo nedej boze nazvy diet, tak text dostava flag 0% a uz neni co resit.
Kazdy clovek s iq vetsi nez 80 vi co ma jist a co ne. Pokud si zacne kupovat knizky, mate jiny problem.
Prijde mi naprosto neuveritelne, ze by nekdo kdo ji “normalne” byl vyzrany. Nikdy jsem nikoho takovyho nevidel, vzdycky se mi rozbreci nebo podreknou nebo jinak lzou (prehled desitek lharu byl ten porad s doktorkou Katerinou, to snad ani nebylo o hubnuti, to bylo o dusevne nemocnych lidech).
Ja jim okolo 4000 kcal/den. Dva mesice jsem mel zlomenou nohu a stale jsem jedl 4000kcal. Proste jeste jidlo, porad jezte, cely den neco jezte. Ja mam dve snidane, svacina, obed, svacina, prvni vecere, druha vecere.
1. Snidane= 100g tvarohu, jablko, banan, lzice medu (pul hodiny po jidle 7,2 nmol)
2. Snidane= 90g 100% zitnyho chleba, maslo, 16g sunky, 31g tvaruzku, 200g papriky (pul hodiny po jidle 8 nmol)
Svacina=20g cokolady, 30g liskovych orechu
Obed= 250ml vyvar, 250g zadniho hoveziho, 100g jahel, 100g fazoli (vazeno za syrova); 450g zeleniny (celej pytel) (pul hodiny po jidle 6,5 nmol)
Svacina: ovoce, 500ml acodifilniho mlika, 30g orechu
Vecere..... uz me to nebavi, jdu spat. Jo a jenom voda. Vzhledem k mnozstvi zeleniny staci malo.