Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod rammstein 23. 12. 2017 18:26

lukas_highenergy.cz píše:nejakou klasickou hudbu hranou rock/metalistama? Neco jako Dr. Viossy a treba Moonlight Sonata?

Nejsem sice Grimjaur, ale občas si jako změnu poslechnu třeba Dark Moor.
rammstein
Návštěvník

Odeslat příspěvekod reign 23. 12. 2017 20:02

Grimjaur : nemáš playlisty na Spotify? Jinak, po letech jsem si vyslechl Masters Hammer a podburka mně definitivně rozbila, řval jsem smíchy jak za mlada :-D
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grimjaur 23. 12. 2017 20:40

V Masters H doplnili sestavu kamarádi Petr a Vlasta. Nee Spotify poslouchám jen takkdyž je chut spíš jako rádio. Jinak svoje věci lepím jen soundcloud a na trubku, která se dostává čím dál víc do područí zpovykané levičácké fašizující multi-ne-kultury. Bílý hetrosexuál je halt určen k odstřelu, je to prej děsně demogratické. Sorry za poblitiku, ale dostala se i do muziky.
Grimjaur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod reign 23. 12. 2017 20:47

No neboj, taky tvrdím, že se Lenin se Stalinem obracejí v hrobě závistí kam to eurolevice dotáhla. Smutný je, že jako reakci tady máme protipól - hnědý mor.
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 23. 12. 2017 21:04

Keď tomu vládnu ľudia ako nedoštudovaný knihovník, svazačka a ožran?

Ale dosť politiky, práve som dorazil z každoročného susedského predvianočného posedenia (neoficiálne sa to volá útek pred babami) a nefotil nikto. Chvalabohu. Tak už len pohladkám zrcátko aj bezzrcátko a idem chrápať pri telke. Pekný večer pánové.
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Podivney 23. 12. 2017 22:45

pemar píše:S tou čokoládou je více faktorů, které ovlivňují chuť a kvalitu.--- Z těch supermarketových kupuji Lindt, který se občas dá koupit i pod 70 Kč za tabulku.

Konečně téma o kterém mám alespoň matnou představu ...

S rumem je to u mě asi tak, že jednu láhev Elément Rhum VSOP jsem naposled použil při semlbábě kterou pojednávám jako pošírované hrušky s mezivrstvou vánočkového těsta (hodně tenkou) ... Vím - budu za to pošírován v kotli pekelném :-D

Pěkné vánoce pánové!
Podivney
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pemar 24. 12. 2017 08:20

Nebyl to spíš Clement Rhum VSOP z Martiniku? Pokud si pamatuji, tak Élement Rhum také existuje, dokonce dva druhy, jeden odněkud ze Santa Lucia a druhý z Ameriky, ty ale mají označení stáří typu Silver, Gold, Platinum, jestli se nepletu.

Já žemlovku moc nejím, ale v téhle podobě bych si dal říci, to se skoro nemůže nepovést. Náš puberťák vařil včera červenou čočku na kari s krevetami restovanými na česneku a s osmaženým ananasem a manželka s tchýní mu to zkritizovali, přestože to měl chuťově i vzhledově perfektní. Já jsem to považoval za dobrý nápad, jak odlehčit tradiční vánoční stravování.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 24. 12. 2017 10:46

U nas taky kapr nejede a kazdy mame neco jineho. Syn dostane lososa, ktereho ma celkem rad jako jednu z mala ryb (a navic mu k tomu udelam bramborovou kasi, protoze salat nejak nechce), manzelka vyzaduje kureci rizek, no a ja sem si koupil humra. Uvidim co na nej syn rekne. Zatim se mu libi a pry ma dobry klepeta :-D Jo a to navic mame dve verze salatu - zena v nem vyzaduje gothaj, ze pry ho tam meli doma vzdycky a teda gothaj fakt odmitam jist.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ondrej Bobek 24. 12. 2017 11:29

Ked uz sa bavite (aj) o cokolade, tak urcite skuste Lyra z Nitry. Cokolady tu robia uz par rokov a pravidelne su ocenovane medzi najlepsimi cokoladami na svete. http://www.lyrachocolate.com/
Ondrej Bobek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 24. 12. 2017 12:25

No az takovy fajnsmekr na cokoladu nejsem, ale kdyz nekde uvidim, tak zkusim. Koukam, ze v Praze se da kouput...

Btw. Zcela zasadni dotaz - planujete fotit behem Stedreho vecera? A cim? Ja to vidim, ze asi ne a kdyz, tak mobilem, co mi nekde vrazi do ruky, abych pak ty fotky nemusel dal resit :-D. Ale rikam si, ze kvuli detem bych to nemel takhle zanedbavat. Tak asi dam nabit A7...
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod bob222 24. 12. 2017 12:42

Ja budem žrať koláče. Fotenie nechám na iných.

Všetko dobré prajem.
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Grimjaur 24. 12. 2017 12:51

Foťáky jsou v pohotovost, takze děcka a zvířata s dárky. Včera jsem pak cvakl Ferdu po popravě.
Přílohy
F14F0BA4-98B1-499E-AE84-48F589336F93.jpeg
Grimjaur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ondrej Bobek 24. 12. 2017 13:02

Ja mam nachystany A7R2 a 35/1.4 ZA, no neviem ci ho vyuzijem. Len v piatok som odovzdal posledne 2 fotenia a dovolenky som ani nezacal upravovat, takze toho asi nenafotim vela :)
Ondrej Bobek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 24. 12. 2017 13:53

Hele ja furt nemam hotove nase fotky ze zarijove dovolene. Cca 120 ks a sem asi na 60... Neni cas.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod pemar 24. 12. 2017 13:58

My jsme byli na Staroměstkém náměstí si vychutnat vánoční atmosféru, hezké svátky všem:

Obrázek

"Vánoční trdelník"
pemar
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka