No ja malem Pandoru kupoval loni, ale nakonec z toho nastesti seslo. Co me hlavne odradilo byla predstava, ze si nekdo v obchodaku hraje na luxus a lidi stoji frontu na chodbe a cekaji, az je milostive pusti prodavacka (co si hraje na high society) do obchodu. A teda na to, ze ten naramek stoji nejakych 8-10t, tak je to akorat prumerne zpracovany kus bezcenyho kovu. Ale loni sem byl fakt zoufale bez napadu a manzelka zminila, ze se ii to libi... Ale nakonec manzelka priznala, ze touzi po novy kytare, i kdyz s detma nestiha moc hrat. Se hned kupovalo lepe

Jinak k rumu to mam snadne - mam tady lahev teple hory v XO verzi (degustovat zacnu dnes) a lahev toho lepsiho Diplomatica na piti s navstevama, aby to bylo dostatecne sladky, takze pohoda.
A jinak vosi uly mam taky nejradsi, ale jen par verzi. Nesnesu, kdyz sou suchy nebo se dokonce droly. To je hnus. Jinak vicemene peceny cukrovi nejim - je to na me hrozne suchy.
Jinak to ale kompenzuju na predkrmech a dezertech. Uz asi tri dny po sobe jezdime na obedy se znamejma a jestli takhle budu pokracovat, tak jsem na konci svatku jak sumo

Kazdopadne se zacinam stavat odbornikem ne restaurace v okoli Prahy, kde maji dobrou hernicku pro deti
-- 23. 12. 2017 13:12 --No a at se vyjadrim ke vsemu, tak ke kafi mam rad klidne rad 1-2 ctverecky 70-80tky. Ale pokud mam chut na sladky, tak mam nejradsi takovou tu vazenou cokolafu, co prodavaji v Nemecku v cukrarnach. Proste lita cokoladova placka (tak kolem 50) a na vrchu necim posypany. Od malin po chilly... A tam je teda ta spotreba horsi.
-- 23. 12. 2017 13:19 --Grimjaur píše:Pravda, letos jsem do techniky něco vrazil, ale spíš vedla muzika. Během roku dvě nové černé krásky, to je radost na hodně dlouho. Dá se říct, že pořádná kytara mě baví furt. Nejstarší kousek mám z roku 87 to se vážně neohraje

.
Ja nedal letos do fototechniky skoro nic, ale zato nam ted v rijnu odesla televize a mycka a v lete sem kupoval komplet vybaveni ma litani s FPV copterou, takze to urcite neni tak, ze bych nevedel, co s tim a hledal co bych k tonu fotaku mohl koupit