Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Ale to sa už dá aj teraz: v Panasconicu GH5 je 6K photo módbasa333 píše:celá ta diskuze asi skončí až v okamžiku, kdy někdo z nich začne místo focení natáčet video a z něj vybírat jednotlivé záběry. pak bude konec všeho 10 fps nebo 20 fps a zvuku zrcátek
basa333 píše:já vím, já to myslel jen pro zaryté dslr-hardcorefans
Ganec píše:Ale to sa už dá aj teraz: v Panasconicu GH5 je 6K photo módbasa333 píše:celá ta diskuze asi skončí až v okamžiku, kdy někdo z nich začne místo focení natáčet video a z něj vybírat jednotlivé záběry. pak bude konec všeho 10 fps nebo 20 fps a zvuku zrcátek![]()
(majú to aj iné Panasocniy, ale tam je to len 4K photo)
cport píše:Nebylo prokazano, ze 22/7 je vetsi nez π?
No pokiaľ to napíšeš len ty, tak to nič neznamená.Grimjaur píše:4k a6K v panasonicích. Sám to nemá, nevyzkoušel .. A pokud mu lidé, co s tím mají praktickou zkušenost, páč to maj doma a fotí s tím, řeknou, že to je zatím fukce z limity, tak to nepla, protože on v Gancovkách píše něco jiného.
Podobné limity má aj samotná zrkadlovka: treba ku nej objektív a kartu s voľným miestom, inak nič neodfotíGrimjaur píše:Ta funkce má limity v AF, že její používání je takřka nulové, už jsem ti to psal a tu furt kvákáš ty svoje kachny. Jsi normální?
bob222 píše:P.S. To 4K video a vycvakávanie obrázkov som si skúsil a tých limitov tam je viac než dosť. Ale klusajúcu bežkyňu za dobrého svetla to dá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků