Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Napríklad?pemar píše:S těmi bezzrcadlovkami je to podobné v tom, že jsou tlačeny agresivní reklamou, ale při podrobném zkoumání se mi vždy ukázalo, že je tam nějaké Čertovo kopýtko, že to nemá jen samé plusy.
Puntík píše:Z toho všeho si myslím, že jeden z mých kantorů měl pravdu, když říkával, že zelení jsou jen převlečení bolševici. Prostě jako meloun. Navrch zelení a vevnitř rudí.![]()
Zdravím
To mne ide viac o zábavu ako o absolútne výsledky.pemar píše:.. rozum vítězí. Podobně u pingpongu zvítězil rozum a já hraji s nějakou Stigou Boost, což je něco, co mi umožňuje se trefit na stůl i v situaci, kdy ten míč trefím ve špatné pozici. Když jsem si nalepil Butterfly Tenergy, šly moje výsledky dolů, protože trénink jednou týdně nestačí, ale zábava také, protože už jsem nepropaloval mnohem lepší soupeře nekompromisním topspinem (teď s nimi prohrají také).
Petr Luňák píše:Puntík píše:Z toho všeho si myslím, že jeden z mých kantorů měl pravdu, když říkával, že zelení jsou jen převlečení bolševici. Prostě jako meloun. Navrch zelení a vevnitř rudí.![]()
Zdravím
Tak viz volby. Lidi jakoby nadavaj na KSCM(coz plne chapu) a pak hodi listek byvalemu stebakovi(coz jiz nechapu). A ze Bures neni zdaleka jediny, kdo byl v minulem rezimu hrdym komancem, ktery se pote presunul do jine strany.
Ve vysledku je to mozna ale jedno, kdo je u koryta, stejne taha za nitky Soros. Bohuzel toto jmeno mnoho lidi vubec nezna, natoz aby vedeli, jak jsou jeho nitky (cti miliardy) rozlezle po celem europarlamentu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků