Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 3. 10. 2017 04:46

Takze opet konec te OT casti s chemtrails, jinak to tady zase spatne dopadne.... Dal mazu.

-- 3. 10. 2017 05:48 --

A tyka se to i prispevku, kde te OT casti na tohle tema bude jenom cast - jde cele do kose. Cizi texty zasadne neupravuju!
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod reign 3. 10. 2017 07:01

add spotřebiče:

pár let zpět mi pán co dělá kuchyně a tudíž provozuje i mini eshop na spotřebiče říkal, že slušná volba za směšný peníz je Beko - údajně už pěkně dlouho dělají pro AEG. Miele už pro mně není značka (ne že bych věděl o něčem lepším, ale myslím, že šli z kopce) díky aféře s kujvítky na chladničkách.
TV - nevím ani houno co bych dnes pořídil, předloni jsem na poslední chvíli stihl plazmu a doufám, že pár let vydrží, pak už snad budou dostupnější OLEDky.
Thermomix - Lidl má levnou, ale hodně levnou verzi, liší se hlavně menším počtem automatických programů, jinak je cenový rozdíl mnohem větší, než užitný https://www.lidl-shop.cz/SILVERCREST-Mu ... p100205955
https://www.basicthinking.de/blog/2016/ ... thermomix/
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 3. 10. 2017 07:33

Je to ruzovy jako prase pouze v urcite casti fotky a ne na vsech fotkach, chybicka se vloudila.
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 3. 10. 2017 07:40

Budem trošku OT, po čase fotím teraz trochu viac so zrkadlovkou a je to stále rovnako zábavné ako predtým. Skrátka ma to baví.
Ja viem, to sú tie špatné návyky... :D
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 3. 10. 2017 08:49

Beko můžu potvrdit jako dobrou volbu,pračka vydržela 12 let,mrazák má kamarád a je mu 15,myčku bych ale spíš doporučil Bosch-Siemens.Tv Samsung máme druhou,první je 5 a máma je spokojená.Jen škoda,že fullhd už je minulost,dneska dobrá větší tv za 15-20 neexistuje,jsou to srajdy plné kompromisů.
standavfr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 3. 10. 2017 08:51

Hele já už delší dobu provozuju oba systémy a zjistil sem, že je mi to uplně jedno, čím fotím. Jako pochopitelně mam oblíbenější skla (třeba jen na nějaké období) a jsou nějaké hard parametry, kdy ocenim menčí velikost nebo naopak lepší úchop s dlouhým tele v rukavicích, ale ve výsledku sem zjistil, že mě to baví uplně stejně...

Stejně tak sem za posledních 14 dní zjistil, že by mi bylo u služebního auta uplně jedno, jestli je v tom motor na benzín, naftu nebo elektro, pokud by to jezdilo obdobně. Ale nějak z principu, jako někteří, s tím problém nemam. Samozřejmě u něčeho jako chopper pro radost už je eto uplně jiné téma.

-- 3. 10. 2017 09:54 --

Jinak díky za rady - AEG objednáno, tak snad bude ok. Beko je obrovská výrobna a vyrábí, kromě své značky, pro kde koho včetně těch "top značek", ale tam musí mít člověk přesné info která řada odpovídá které u jiného výrobce a zda je to nějaké dodatečně ošizené nebo tak 1:1. Pokud tohle info nemam, tak bych do toho nešel.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod AwwA 3. 10. 2017 09:21

AwwA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hoax 3. 10. 2017 09:51

Petr Luňák píše:Je to ruzovy jako prase pouze v urcite casti fotky a ne na vsech fotkach, chybicka se vloudila.

Jo není to na jedné z 12ti :) To vypadá na přechoďák v LR s nějakou ustřelenou barvou. To ses na to před posláním nepodíval? To by mě u tebe překvapilo.
hoax
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 3. 10. 2017 10:35

bob222 píše:Budem trošku OT, po čase fotím teraz trochu viac so zrkadlovkou a je to stále rovnako zábavné ako predtým. Skrátka ma to baví.... :D

Kup si tohle bezzrcátko (mimochodem, nepatří k nejdražším), to teprv bude zábava.... :-)
http://www.houska-modelar.cz/shop/produ ... ijk8ctanu7

Zdravím
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ForeignerOnEarth 3. 10. 2017 10:43

Hele, zeptal bych se jestli dnes zobrazuje nějaká cenově dostupná 4K (do asi tak 30 000 Kč) televize s úhlopříčkou lehce přes metr už slušně fotografie nebo je to stále bída co se týče jakés takés věrnosti barev?
Až se bude přecházet na DVB-T2 H.265 vysílání, tak budu kupovat nějakou novou televizi, takže mě jen tak zajímá jestli by už se na tom dalo koukat i na fotky. Dnes zobrazuji fotky pouze na 20'' EIZO S2000, no a 4K rozlišení s metrovou úhlopříčkou je z hlediska vjemu zase něco trošku navíc, ovšem pokud to totálně nezabijou barvy ze zoufalého panelu. Proto píšu o pouze metrové úhlopříčce a k ní relativně vyšší ceně, aby ten panel mohl být trochu kvalitnější. Ale hlavní důraz je na nahrávání s přeskakováním reklam, protože manželka se nekouká vůbec na nic v čase vysílání, ale pouze na nahrané pořady, aby se mohla koukat třeba po kouskách a hlavně přeskakovat reklamy. Dívat se bez přeskakování reklam je pro normálně vnímajícího člověka neproveditelné a navíc dejmetomu že z 50 kanálů se za týden dají najít dva pořady, ze kterých člověk nezešílí do půl minuty, takže žena vždycky na týden dopředu projde Guide a zkusí nahrát 10 věcí a když má štěstí, tak potom k žehlení jeden dva z nich i dokouká. No a až příjde DVB-T2, tak si budeme moci strčit za klobouk Zotac PC Windows 7 Media Center, který je na nahrávání i ve Full HD skvělý, protože tuhle užitečnou vychytanou věc Microsoft samozřejmě zaříznul. A s tím padne i možnost případný film z toho sestříhat a mít ho spustitelný kdekoliv. I když ono to zase až tak nehrozí, že by někdo vysílal něco k uchování.
ForeignerOnEarth
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dadajax 3. 10. 2017 10:59

Aha, ty ružové fotky fotil PL... fakt to vypadá jako přechodový filtr s potaženým odstínem u WB do růžova. Je to na všech fotkách kromě jedné
dadajax
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 3. 10. 2017 11:29

Puntík píše:
bob222 píše:Budem trošku OT, po čase fotím teraz trochu viac so zrkadlovkou a je to stále rovnako zábavné ako predtým. Skrátka ma to baví.... :D

Kup si tohle bezzrcátko (mimochodem, nepatří k nejdražším), to teprv bude zábava.... :-)
http://www.houska-modelar.cz/shop/produ ... ijk8ctanu7

Zdravím

To ešte kým sa dalo, tak som radšej občas sadol za knipel kamošovho ultralightu. Ale už nám zrušili letisko a aj éro je predané....
Toto veru neviem, dakedy som ako dorastenec lietal upútance a potom trochu aj rádiové, ale dnes neviem či by ma to ešte bavilo.
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Puntík 3. 10. 2017 12:54

:-) :-) .. , účkem se fotit nedalo, zatímco tím bezzrcátkem Phantom (4-PRO) to musí být radost. :-) :-D

Zdravím
Puntík
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka