Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod pemar 1. 10. 2017 18:59

Moc pěkná fotka, jen bych z ní ani nepoznal, že se to běží u vás.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod Grimjaur 1. 10. 2017 19:03

Pemare, já si třeba poslední dobou ve Frankfurtu nepřipadám jako v Německu, ale jako v Germanistánu. Pravda, pak poodjedu o pár kiláku dál a zase to poznávám a je mi lépe
Technika : Furt se to mění
http://fotomobil.blog.mobilmania.cz/
Grimjaur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 1. 10. 2017 19:26

Hele tohle motate panove dve ruzny veci - spicka maratonu uz leta pochazi predevsim z africkych zemi (bavim se o tom odkud pochazi, ne za koho startujou). No a Frankfurt, to je uplne jine tema.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 1. 10. 2017 19:52

lukas_highenergy.cz píše:No jsem rad, ze te stale bavi vypisovat ublizeny prispevky na net. Tak to holt vezmi tak, ze ne vsichni jsou tak dokonali jak ty a povznes se nad nas obycejny lidi... Ja jen doufam, ze uz mas v Melniku sochu na namesti.

Takze repete:

A jak to souvisi se zamestanim meho otce, o kterem Biggles027 tvrdi, ze jsem si vymyslel?
Proc mas neustale nutkani zcestne zvanit? To ti vazne nestacilo, jak si mi podsunul klamave tvrzeni, ze mam averzi k bezzrcatkum, za coz ses do dnesniho dne neomluvil? Pripadas si temahle demagogickyma plkama vic jako chlap, nebo proc vedome lzes?

Samozrejme je naivni ocekavat od lhare, ze by se vubec na otazky snazil odpovedet. Ganec #2 jen to fikne, gratuluju, zbabelce.
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 1. 10. 2017 19:58

Tak dekuji za gratulaci a muzeme se zase vratit ke klasickym tematum....
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod antoninn 1. 10. 2017 20:20

Jenom připomínám z Gancova psychologického okénka:
1) Paranoja: je jedným z ťažkých druhov psychózy, vyznačujúci sa bludmi, chorobnými predstavami ohrozenia a stihomamom. Všeobecne je tento pojem používaný aj pre nadmerné obavy o svoju osobu, spojené napríklad s konšpiračnými teóriami.

2) Hystéria: Hysterická komunikácia sa vyznačuje rysmi akými sú napríklad sklon dramatizovať a zvýšene na seba pútať pozornosť, znížená schopnosť rozlišovať medzi fantáziou, realitou, výrazná sugestibilita, prehnané koketovanie, teatrálne vystupovanie a pod.
antoninn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 1. 10. 2017 20:32

lukas_highenergy.cz píše:Tak dekuji za gratulaci a muzeme se zase vratit ke klasickym tematum....

Takze priste budes zase tlachat a cpat se do neceho, co se te netyka a nic o tom nevis, nebo si se uz poucil? Jako moderator bys mel jit vzorem, nikoliv naopak.

Samozrejme vim, ze opet nebudes schopny argumentace, spis prijde pro tebe typicke vyhrozovani cenzurou, ale nemuzu si pomoct, videt te takhle opet zahnaneho do kouta je moc prima, stejne jako Gance, Puntika ci Bigglese :)
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 1. 10. 2017 23:36

Blbečku..... :D :D :D
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 2. 10. 2017 07:58

Mít pravdu nekdy nemusi byt vubec win.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pemar 2. 10. 2017 08:39

Hlavně v případě, že ty pravdy a křivdy nejsou pro ostatní objektem zájmu.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod Almik 2. 10. 2017 08:48

Bože to je zase pytel hoven tadyk... fakt to semka nepatří. Neznám práva a povinnosti místních adminů a ano, máme prý stále údajně svobodu slova (haha), ale semka to nepatří, 3x a dost, ban na týden, pokud to prudiče nepřejde, ban na furt. Já a většina ostatních o podobné výlevy nemá zájem, tak proč to semka do ř*ti furt cpete, PL, Ganec atd.?? Máme kolem sebe málo negativního? Je potřeba ještě semka vnášet a ventilovat frustrace a pocity méněcennosti a doufat že nás někdo vyslyší? Tohle není psychologická poradna! Peťo napiš soukromou zprávu Bigglesovi, nás to nezajímá.
FX: Nikon D750, Sigma 35/1,4 Art, Nikkor AF-S 85/1,8 G, blesky SB-800, SB-600
m4/3: Olympus E-M10, Panasonic 12-32/3.5-5.6, Samyang fish-eye 7,5/3.5, blesk FL-36R
Almik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 2. 10. 2017 09:53

Tak zas trochu od veci, tá akcia na mall (GX7 +20/1,7) je naozaj super a ako náhrada poriadneho kompaktu na cesty je to fakt zaujímavé.
Naposledy upravil bob222 dne 2. 10. 2017 11:07, celkově upraveno 1
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 2. 10. 2017 10:03

Almik píše:Peťo napiš soukromou zprávu Bigglesovi, nás to nezajímá.

Tak negaci vnaseji do diskuse i ti, kteri z nejakeho duvodu "mluvi za vsechny" (tedy nejen ti, kterym ego nedovoli uznat chybu, coz se snazi zamaskovat sarkasmem). Respektive si to o sobe mysli, coz by mohl byt naznak onoho pocitu menecennosti. A vzhledem k tomu, ze na mne zareagovali dva lide, z toho jeden moderator, je tvuj pocit falesny, nebot to zcela evidentne nekoho zaujalo.

Mimochodem, toto vlakno bylo samotnym moderatorem oznaceno jako tolerantni k OT(aby take ne, kdyz se ho sam opakovane zde dopousti, byt ne nezaujate), cili places frustrovane sice hezky, za to te chvalim, ale ve spatne diskusi.
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ganec 2. 10. 2017 10:10

Almik píše:Já a většina ostatních o podobné výlevy nemá zájem, tak proč to semka do ř*ti furt cpete, PL, Ganec atd.??
Neviem prečo spomínaš práve mňa .. už 4 strany som tu nič nepridal
(no moje meno od môjho posledného príspevku padlo asi 9x)
Olympus PEN-F a E-P5 + mZuiko 17, 45 a 75 mm F1.8, 75-300, 12-50, Sigma 30/1.4
(historická zbierka: Oly SH-2, Fuji F50fd, Konica-Minolta Z10, Casio EX-V8, Sony H20, Olympus PEN E-P1 TLK + Lumix 20 mm F1.7)
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dadajax 2. 10. 2017 10:59

Tohle by se mohlo líbit Radkovi, už chybí jen uvedení typu UV filtru a značku baterií v blesku :D (a fotky ke své poptávce nepřiložil žádné) :)

Obrázek
dadajax
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka