Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
lukas_highenergy.cz píše:No jsem rad, ze te stale bavi vypisovat ublizeny prispevky na net. Tak to holt vezmi tak, ze ne vsichni jsou tak dokonali jak ty a povznes se nad nas obycejny lidi... Ja jen doufam, ze uz mas v Melniku sochu na namesti.
1) Paranoja: je jedným z ťažkých druhov psychózy, vyznačujúci sa bludmi, chorobnými predstavami ohrozenia a stihomamom. Všeobecne je tento pojem používaný aj pre nadmerné obavy o svoju osobu, spojené napríklad s konšpiračnými teóriami.
2) Hystéria: Hysterická komunikácia sa vyznačuje rysmi akými sú napríklad sklon dramatizovať a zvýšene na seba pútať pozornosť, znížená schopnosť rozlišovať medzi fantáziou, realitou, výrazná sugestibilita, prehnané koketovanie, teatrálne vystupovanie a pod.
lukas_highenergy.cz píše:Tak dekuji za gratulaci a muzeme se zase vratit ke klasickym tematum....
Almik píše:Peťo napiš soukromou zprávu Bigglesovi, nás to nezajímá.
Neviem prečo spomínaš práve mňa .. už 4 strany som tu nič nepridalAlmik píše:Já a většina ostatních o podobné výlevy nemá zájem, tak proč to semka do ř*ti furt cpete, PL, Ganec atd.??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků