-- 15. 8. 2017 20:59 --
Jinak myslím, že zubařská vrtačka točí taky extrém, no a je dobrá do zatáček.
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Puntík píše:Petr Luňák píše:... mas to opet popletene, respektive si to namlouvas. Proste si napsal kravinu, slusne receno sis spletl zrcatko se zaverkou a ted tu jedes tradicni okecavaci divadylko .....
Ne, nic jsem si nespletl. Jen už léta fotím způsoby, které k tobě ještě nedorazily a patrně ani nedorazí. Pak můžeš být samozřejmě přesvědčen, že blbci jsou vždycky ti druzí. Kde je pravda ? Přečti si třeba i některé další příspěvky na uvedené stránce, staré už téměř dva roky. Můžeme pak očekávat, že "okecávací divadýlko" Petra Luňáka bude mít další pokračování.....
....................
Samodomo pomůcku na focení se zdviženým zrcadlem jsem tu komusi ukazoval už před pěti lety.
ltokar píše:Inak => mazanie.
Puntík píše:Ne, nic jsem si nespletl. Jen už léta fotím způsoby, které k tobě ještě nedorazily a patrně ani nedorazí. Pak můžeš být samozřejmě přesvědčen, že blbci jsou vždycky ti druzí. Kde je pravda ? Přečti si třeba i některé další příspěvky na uvedené stránce, staré už téměř dva roky. Můžeme pak očekávat, že "okecávací divadýlko" Petra Luňáka bude mít další pokračování.....
lukas_highenergy.cz píše:Je to nejspravnejsi motorkar na svete a je zbytecne se dohadovat.
Petr Luňák píše:....Pokud si tim tvrzenim chtel tazateli tenkrat naznacit, aby fotil svatbu s DSLR pres zivy nahled.....
Taký človek neexistuje.tom384 píše:Gance, mam dotaz. Jak bys hodnotil cloveka na foru stolniho tenisu? Hraje 5let posledni ligu (nevim co hrajete na slovensku, OP2?) s uspesnosti 10%, kdy vyhraje zapas jen kdyz toho duchodce o berlich, co hraje proti nemu, klepne pepka. Ma nastudovane vsechmy reklamni materialy ohledne palek a potahu a videl vsechna videa s Ma Longem.Ten borec radi hracum z prvni ligy, ze si maji zmenit material, protoze on s tim ma jen ty nejlepsi zkusenosti. Taky bys o nem prohlasil ze ma "zdravé sebavedomie"?
lukas_highenergy.cz píše:Dekuji za velmi hodnotny feedback a jedeme dal, doufam, ze bez zbytecnych OT flamu. ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků