Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod pemar 25. 6. 2017 12:02

Já jsem rok a půl chodil večer z práce domů, dal si večeři a pak přes mobil nebo tablet pokračoval do půlnoci, někdy i déle, protože jsem věděl, že s mojí částí mi nikdo nepomůže a spousta dalších lidí je na mně závislá. Od určitého momentu to neděláte pro peníze, ale kdyby z toho žádné peníze nebyly, asi byste se na to vykašlal.

Já jsem možná udělal chybné rozhodnutí s volbou toho Toskánska, kvůli nějaké konferenci jsem to odložil o týden, má tam být 38 stupňů přes den, takže to nepůjde uchladit ani pivem, takže klasické jižanské horko. Ty bernské alpy vidím nadějněji, v těch nadmořských výškách 2,000-3,000m snad bude příjemněji. Asi jsem měl splnit loňské výhrůžky rodině a jet na Rujánu, tam by nemuselo být takové vedro. Měl jsem původně rezervovaný i hotel v Demänovská dolině, ale děti nechtěly, že prý s námi chtějí do nějaké destinace, kterou si po opuštění rodinného hnízda nebudou moci dovolit.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod Radek71 25. 6. 2017 12:23

ltokar píše:Btw, teraz zhorel jeden barak tusim v Londyne ? Tragedia, ale cuduj sa svete, ten mrakodrap zostal presne tak, ako by clovek cakal po poziari, ze zostane :) Tak som zvedavy, ked uz sa tu riesia taketo veci ako na poslednych 5 stranach, ci sa moze aj toto :)

V zadnem pripade. Nakonec by se to vsechno prozradilo. Lepsi je mlcet.

-- 25. 6. 2017 13:25 --

Ja jsem vyrazil v patek rano na Pemara a vcera vecer jsem dovezl presne jednu fotku a tu smazu. A to jsem byl od pulnoci do pul sedme rana venku. Mlhy byly nad rybnikem ale nic jsem neuvidel. A mel jsem tezkou sestavu. :-(

-- 25. 6. 2017 13:41 --

A mam starost, Amazon chce 120 USD rocne za 2T mista. Uz jsem jim to tam jednou nahraval do Glacieru, pak podruhy do cloudu pro fotografy, ale 120 USD jim teda nedam. Prave kopiruju vsechno na druhy NAS a v pondeli ho nesu do prace. Tak to budu mit na produkcni masine, na velkym NASu doma a prenosnym v praci. Zlodeji kapitalisticti.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 25. 6. 2017 13:22

Uff, chvilka mimo a čumim jak puk. To je ešte horšie jak tie ponožky.
A trága je že ekonómia a právo sú dva odbory činnosti, o ktorých si každý myslí že sa v tom vyzná.
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek71 25. 6. 2017 14:17

No Bobe, tady ale nikdo prave neradil jak se na to musi, tady jenom kazdej rikal, kolik plati firmy v jeho okoli. Jak na to konkretne, to musis na Novinky nebo na Mimibazar.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ForeignerOnEarth 25. 6. 2017 14:28

Zkusím jednu filozofickou:

Společnost funguje pouze tehdy, pokud se absolutní většina lidí živí smyslupnou prací, kdy sami vidí přínos své práce pro lidi okolo. Když pekař vidí, jak lidi jí jeho chleba, kovář jak lidi štípají dříví jeho sekyrou, když švec vidí, jak lidi chodí v jeho botech a zemědělec vidí jak lidi jí jeho brambory. Pak se ve společnosti automaticky utvoří normální vztahy a lidi mají smysluplnou práci a nemají čas vymýšlet blbosti a fantasmagórie. A vznikají také normální vztahy lidí k věcem a heslo "kdo nepracuje, ať nejí", nemusí ani nikdo říkat, ono samo. Každý, kdo může být užitečný, musí být užitečný a solidarita má šanci být opravdovou, od srdce.
Jakmile rozbouráte základní právo a povinnost člověka být srozumitelně užitečný, nastává tragédie, jejíž jsme svědky.

Druhý princip rozpadu společnosti je vztah mužů a žen. Nejdůležitějším úkolem ženy je "zjemňovat drsný svět mužů". Jakmile přestane plnit tuto posvátnou úlohu, svět zešílí, což už se taky stalo.
ForeignerOnEarth
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 25. 6. 2017 14:40

Láry fáry, ale po krvavom a boľavom lúčení pred dvomi dňami sa mi dnes ozval.... Cvrček!
Dával som chalanovi aspoň týždeň...
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod reign 25. 6. 2017 16:14

Božínku, to jsem netušil, že to je tak přítulné zvířátko...
Tome, žel ano. Proto mně moje práce baví, vidím výsledek a i finální celek jeblo by mně dělat něco, co ve výsledku ani neuvidím fungovat.
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 25. 6. 2017 16:41

bob222 píše:Láry fáry, ale po krvavom a boľavom lúčení pred dvomi dňami sa mi dnes ozval.... Cvrček!
Dával som chalanovi aspoň týždeň...

*****át, ja jsem před chvilkou dostal návod, jak fotit červánky.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pemar 25. 6. 2017 17:48

Neglgé ten vasr z té džuzny:

Obrázek
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 25. 6. 2017 18:21

Ano smazou, stejne jako vsechny ostatni temata, co tady akorat vyvolavaji flame a zroven se netykaji fotografie. Bezkonfliktni kecaci temata nechavam... Uz sem to psal mockrat. Za Lotranda mluvit nebudu.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod bob222 25. 6. 2017 18:26

PL, hoď to k sebe do vlákna 9/11, nestihol som to pozrieť.
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 25. 6. 2017 18:44

Je to pod tim OT - nakonec sem zo nesmazal, aby bylo jasne o co de... Pokracovani kdyztak v PL vlakne, tady budu mazat.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lotrandor 25. 6. 2017 18:48

zpetne reakce

rodri: montovny se stehuji kvuli danovym pobidkam, kvuli lidem nejspis ne. rozebrat kostku a postavit ji jinde neni az takovy problem, rumunsko je kousek.

puntik: nevim jakej panelak koupili ve svedsku, ale CSR byla v zelezobetonovych konstrukcich vzdy na urovni. TZB08, z toho jsem maturoval, urcite nebyl svedsky system, ale po republice se toho stavelo mraky v ruznych systemu, tak mozna nekde jinde.

Radek71: nevim kde se pohybujes, ale jsou asi kouty republiky, kde nastup je 16k a je to normalni. hodne lidi pak utika jinam

pemar: my mame pres rok nove vedeni a je to o dost nekde jinde, ale obecne, cesky zamestnanec vzdy vi vsechno lepe nez ten blbej sef. nekdy maj pravdu, nekdy ne, ale pausalizace je to obvykla.

reign: evropske dotace jsou primarni pricinou politicke korupce, i rozmachu korupce privatni jako takove. obvykle zdrazi projekt tak 2-3x, porizuji se veci, ktere nikdo nepotrebuje, dotuji se sluzby, treba socialni, i 4x stejna vec ze 4 ruznych zdroju, nikdo to neni schopen uhlidat. tech par infrastrukturnich projektu, co ma smysl, postavime i bez dotaci, co by asi krachlo, jsou zemedelci, ale zas by nam tu jeden tede nemohl snit.
Lotrandor
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka