Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Ganec píše:Prejavuje sa to napríklad tým, že snímač sa viac prehrieva, čoho dôkazom sú problémy Sony A600 s prehrievaním u videa (a následným vypínaním). A ponúka sa nám aj vysvetlenie, prečo väčšina zrkadloviek nepodporuje 4K video a aj najnovšie modely zrkadloviek, ktoré 4K konečne podporujú (D5, D500, 5Dmark IV), fungujú len v CROP móde.
25Paladin: co som pisalGanec píše:25Paladin píše:Ešte sa to stane 2x a pôjdeš za ostatnými do zoznamu ignorovaných, lebo s takými ktorí klamú a ignorujú odpovede sa diskutovať nedá.
Ganec píše:A prečo ich Sigma nazýva "Art"?
Ja si myslím, že to vzniklo hlavne preto, aby ich odlíšila od skiel staršej generácie
Tvrdenie a obvinenie, to su tak rozdielne veci, ze sa cudujem, ze aj taky zadubeny dub ako si ty, to nechape. Ale budizGanec píše:No a tvrdenie o niekom druhom, ktoré on nepotvrdzuje a ty nemôžeš v nijakom prípade dokázať, je krivé obvinenie.
Vždy, keď vidím takýto príspevok - ktorý ani v náznaku nerozporuje to čo som napísal - ani neposkytuje žiaden dôkaz, že to čo som napísal nebolo správne, alebo nebolo domyslené až do úplného detailu .. tak si pomyslím "mal som pravdu, presvedčil som ho".Dolgor píše:Ganec, ani náhodou neříkám, "čosi podobné" jako ty. Zapoj taky někdy uzlinu mezi ušima.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků