Takto. Co sa tyka EVF, suhlasim s tym, ze korigovat to len podla toho co vidis nie je uplne stastne, pretoze ako si -pisal ... jas, farby ... proste sa uplne netrafis.
Na druhej strane, neviem ako to je inde, ale E-M1 a tipujem, ze asi vsetky minimalne novsie Olympusy to robia podobne, dokaze vyfarbovat oblasti ktore su prilis preexponovane, alebo prilis podexponovane. To iste vedelo aj 7D, ale az po expozicii. Tu si tocim kolieskom tak aby som mal co najmenej modrej a oranzovej a ked sa mi podari, som zahojeny. Konkretne tuto featuru fakt milujem, pretoze oproti Canonu naozaj dokazem exponovat rychlejsie.
Na druhej strane, co sa tyka ovladania fotaku, som pomalsi. Rovnako tak ostrenie. Zvycajne je rychle, ale niekedy (spominal som napriklad kvetinu, ale vcera sa trochu trapil aj ked som dal prst pred objektiv) odmieta zaostrit a len preskakuje z miesta na miesto, resp otri tam kam nechcem. To mi 7D nerobilo. Tiez WB mi pride, ze je tu podstatne horsie. Spominal som pripad s monitorom, ale nedavno mi fotky z nocneho mesta vyplulo zelene. Nemyslim teraz ze boli do zelena. Boli zelene. To su potom veci, ktore fotenie a PP nezrychluju.