Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Puntík píše:Každá reportáž (a svatba pro fotografa není nic jiného) má své zákonitosti. Pokud je fotograf nezná, plácá cosi o atmosféře, emocích a originalitě. Při čemž se ani jedno ani druhé vzájemně nevylučuje. Hodně záleží na požadavcích (i solventnosti) zákazníka. Ono to totiž není o fotografovi, jak se může i někdo mylně domnívat, ale svatebčanech. Že je podobný styl (focení) svateb spíše výjimečný (nikoliv ojedinělý), se nemusíme ujišťovat.![]()
Zdravím
Petr Luňák píše:Takhle to presne dopadne vzdycky, kdyz petapadesatiletej kuchar, vyucenej v hluboke totalite, pracujici pres 30 let v malomestskem bufetu, zacne vypravet o moderni gastronomii.
kozakm píše:![]()
Válím se smíchy
Melancholický Trol píše:Tak si pronajme limuzínu, ne? Stáhne okýnko a fotí. Křoví je zbytečně low-tech.
Puntík píše:Moderní gastronomie, co to je ? Nudle s balzamikovým dipem v papírové krabičce s plastovou vidličkou a colou v kelímku s brčkem ?
reign píše:Ty fotky jsou parádní, ovšem když jsem koukl na to portfolio Vojty tak z toho najednou trčí uniforma,nemám problém s autenticitou fotek, ale snad poprvé v životě cítím generační propast ( i když generací to není, toto není vzorec pro všechny do 30-ti) - ti lidi mi přijdou povinně šťastní, samokontrolně cool, tak za každou cenu originální až jsou všichni na jedno brdo. Kecám tady s váma, ale nějak mi ten trend online okamžitě share nesmírně leze krkem.
Radek71 píše:...ale kostka ve skluzu to jeste neni.
Radek71 píše:Je otazka, jestli PL neni Puntik v roce 1978. Skola neskola. Ony nejsou jenom absolutni vysledky, ale i relativni. PL v Puntikove soucasnem veku uz nemusi fotit vubec a Puntik ve veku PL mohl byt progresivista. I kdyz spis ne![]()
Ale zrovna PL neni hypermodeni gastro, to je normalni hotelovy 4* gastro z Spindlerova Mlyna. Ma to vodladeny, ale kostka ve skluzu to jeste neni.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků