Me to prijde hodne zoufale, ze na tak zrejmou vec, se musi pouzivat "zima a rukavice".
-- 11. 3. 2016 13:27 --dadajax píše:To šmudlání na displeji mi přijde jak z jiného světa. J.. Martin kdy se v zimě fotí v rukavicích. Nebo pak v létě kdy jsou horka, displej je mokrý a zaprasený, ruce špinavé a upocené...
Ale zaujala mě ta Gancova zmínka o tom že je rychlejší oddálit foťák od oka a pak ťuknout na displej. Fakt bych ho chtěl někdy vidět v akci při focení...
Cela ergomie je otazka tisicu let, uz jenom prace se sroubovakem, pudova strelba, jizda na koni, vetsina veci je i lekarsky popsana, ktera hemisfera toci sroubovakem, ktera drzi tu predni cast apod.
Pro vetsinu lidi je varianta, ze neni kompaktni dotyk mezi fotakem a telem problem, pak treba ta zmena ostriciho bodu bez preruseni nejakyho dynamickyho chovani.
Debata neni, zdali se nejakym detem libi nebo nelibi jezdit na panskem kole s jednoho nohou v prostred ramu, ale jake s tim maji vysledky. Co jim vlastne jeste vsechno jedno, hlavne ze maji panske kolo. Treba takovej PL, je mi uplne jedno s cim foti, pokud napise, ze ten blesk je nepouzitelnej, tak to ma nejakou vahu. Ze s tim absolutne fotit prace MK je jasny, problem budou i ty maturaky.