Ganec píše:ltokar píše:Apropo .. aj kompakt FZ1000 ma mensi shutter lag ako tvoje oblubene PENy

Ty si fakt idot.
(najprv čosi tvrdíš o 4-ročnej zrkadlovke, keď tvoje slová vyvrátim, tak začneš trolliť o ultazoome, ktorý v tejto diskusii nemá čo robiť)
ltokar píše: A co sa tyka sekvencii, ano videl som sekvenciu neostreho psa, cele to fotenie je stale na urovni kompaktu. Zatial som nevidel od teba nic relevantne
V tom článku si mal ukážku, aby si sa nemohol vyhovárať:
No ale ty napriek tomu neprestávaš.
Máš u mňa padáka.
Nic si nevyvratil

Je to len tvoje tvrdenie, nicim nepodlozene, nezmyselne a vycucane z prsta a kdejakych nezmyselnych recenzii, ktore v praxi nemaju absolutne ziaden vyznam. Keby si mal jednu mozgovu bunku, prides na to, preco ti je rozdiel 0.05 sekundy pri shutter lagu k hovnu pri foteni tenisovej lopticky. Ale to by si najprv musel chapat fotenie

A ten ultrazoom mas k tomu ako dokaz , k comu je ti tato hodnota a z coho vyplyva

Ale chapem .. ked ta niekto pritlaci k muru, tak ho najlepsie je nazvat idiotom a dat mu padaka
Okrem toho samozrejme, ziadna reakcia na pomalost 300/f4 pri konstrastnom ostreni, ked si sa doteraz busil do prs, ako su Olympus najrychlejsie v AFS a zrkadlovky nestihaju. Darmo som ti opakoval, ze ostrenie v hlbke ostrosti nekonecno-nekonecno na pidi objektiviku je irelevantne na porovnavanie a ze to dolezite pride az s poriadnym teleobjektivom. Hluchy, slepy .. takze nech sa paci .. zacni vysvetlovat, preco najsamlepsi Olympus M1 ostri celu jednu sekundu

Nech sa pobavime, co vyplodis.
Podotykam, ze som fotil s roznymi fotakmi, takze mam urcitu predstavu. A podla tohto
http://www.imaging-resource.com/PRODS/EP3/EP3A6.HTM je E-P3 k hovnu, tak pomala somarina to je. Ale vidim, ze som zatal do ziveho, mas uplne presne reakciu cloveka trpiaceho post buy syndromu
-- 29. 1. 2016 15:02 --Radek71 píše:Me z toho vychazi jediny, co z toho vyjit muze a neni to lichotivy.
Pokusal som sa to Gancovi naznacit, ale jediny vysledok je, ze som podla neho idiot, troll a so mnou konci. Mam to povazovat za lichôtku a úľavu ?