Za chvíľku uvidíme hada a sovu.

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Dolgor píše:Radek, Fuji údajně teď čeká na nové snímače od Sony s 24 nebo 30 Mpixely a fázovými senzory. Kromě řady X100 čekají na tenhle upgrade taky X-T2 a X-Pro2, u kterých je předpoklad nejdřív letos na podzim a nejpozději v první půlce příštího roku. Já bych tudíž nečekal. X100T je už dost solidní stroječek proti předchůdcům a kdyžtak ho přeprodáš jen s relativně malou ztrátou. I když si myslím, že tě to ani nenapadne, protože Fuji dělá celkem návykové foťáky. I ten můj X-E1 s extrémně pomalým AF a problémy s expozicí je hrozně fajn hračka.
Radek71 píše:Dolgor píše:Radek, Fuji údajně teď čeká na nové snímače od Sony s 24 nebo 30 Mpixely a fázovými senzory. Kromě řady X100 čekají na tenhle upgrade taky X-T2 a X-Pro2, u kterých je předpoklad nejdřív letos na podzim a nejpozději v první půlce příštího roku. Já bych tudíž nečekal. X100T je už dost solidní stroječek proti předchůdcům a kdyžtak ho přeprodáš jen s relativně malou ztrátou. I když si myslím, že tě to ani nenapadne, protože Fuji dělá celkem návykové foťáky. I ten můj X-E1 s extrémně pomalým AF a problémy s expozicí je hrozně fajn hračka.
X-T2 a X-Pro2 jsou ale jeste nizsi trida, to je prece uplne na druhou stranu, ne? Ja si klidne pockam, kdy bych ramcove vedel na co. APSC s F2 je silenej pad i tak. Co Sony? Ma neco s pruhledovym v rumoru?
kozakm píše:A takovej tu byl pár dní klid...
Petr Luňák píše:Punto, ja narozdil od tebe nejsem defka prodejna, jak si se sam priznal, ja nefotim kvuli penezum......kozakm píše:A takovej tu byl pár dní klid...Melancholický Trol píše:Než si PL dovolil ukázat, že fotí a lidi to od něho kupují...
Petr Luňák píše:Punto, ja narozdil od tebe nejsem defka prodejna, jak si se sam priznal, ja nefotim kvuli penezum......kozakm píše:A takovej tu byl pár dní klid...Melancholický Trol píše:Než si PL dovolil ukázat, že fotí a lidi to od něho kupují...
No já v tom vidím rozpor. A to pokrytectví a bezpáteřnost spíš na straně PL. Jinak tento "oslovský" prostor už nechávám pro hýkání těm co jim patří.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků