Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Puntík 2. 7. 2015 19:36

Nejen s vrtulovýma a ne k vůli věku, ale k vůli nepříjemné změně zdravotního stavu, což se některým sportovcům také stává a doktorům nelíbí. Bohužel. :-\

Už to tu bylo.
06041040-5.jpg
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 2. 7. 2015 20:23

Jen jestli to nejsou vymluvy (ci omluvy nevhodneho mladi), staci se podivat na skutecne seniory napr. v Asii, v jakem stavu je jejich pohybovy aparat.
Zdravim.
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 2. 7. 2015 20:27

Ty moulo, to není o věku, stačí se rozflákat na motorce a do smrti se vozejku nezbavíš. Teda ne že bych ti to přál, ale pokud by náhodou přece, tak ať teda taky narazíš na podobného pitomce.
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ice.man2 2. 7. 2015 20:42

Zdar... půjde to možná malinko mimo aktuální téma, ale třeba to někoho zaujme... pomalu se loučím s poslední částí výbavy na Nikon a tak jsem v rámci focení pro zájemce vedle Tamrona postavil 70-200 od sony. Celkem mě překvapilo, že rozdíl takhle od pohledu není nijak výrazný, ale téměř 500g na váze a poté i velikostně v ruce to znát po celodením běhání po parkuru je :-) Zpracováním jsou oba špičkové, opticky je sony na stejné cloně dle mého ostřejší, čímž nechci tamron ale shazovat a pokud někdo bude někdy koukat po 70-200, tak bych se tohoto vůbec nebál. Žádný FF ani BF... bylo to sním fajn :-D
Přílohy
tamron_sony.jpg
ice.man2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod metatron 2. 7. 2015 21:07

Jaaaj, tak biela G-ckova rura je preslavena... Zial iba slintam po nej :-p

Ale ak sa niekomu mali poziciam mu mojho Orestegora 300/4 :-D prijemne 2 kila skla a zeleza.
Přílohy
11391700_904172326310483_128262603856131969_n.jpg
metatron
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 2. 7. 2015 21:09

Puntík píše:Ty moulo, to není o věku, stačí se rozflákat na motorce a do smrti se vozejku nezbavíš. Teda ne že bych ti to přál, ale pokud by náhodou přece, tak ať teda taky narazíš na podobného pitomce.

Ty ses na vozejku? Nevlastni vinou? Protoze jestli ne, tak potom...
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 2. 7. 2015 21:29

Ne, nejsem na vozejku, jen když si přivodíš úraz při sportu (který tě dál vyřadí), je to vždycky vlastní vinou.
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dolgor 2. 7. 2015 21:36

Radek, Fuji údajně teď čeká na nové snímače od Sony s 24 nebo 30 Mpixely a fázovými senzory. Kromě řady X100 čekají na tenhle upgrade taky X-T2 a X-Pro2, u kterých je předpoklad nejdřív letos na podzim a nejpozději v první půlce příštího roku. Já bych tudíž nečekal. X100T je už dost solidní stroječek proti předchůdcům a kdyžtak ho přeprodáš jen s relativně malou ztrátou. I když si myslím, že tě to ani nenapadne, protože Fuji dělá celkem návykové foťáky. I ten můj X-E1 s extrémně pomalým AF a problémy s expozicí je hrozně fajn hračka.
Dolgor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 2. 7. 2015 21:50

Puntík píše:... jen když si přivodíš úraz při sportu (který tě dál vyřadí), je to vždycky vlastní vinou.

Jasne ty experte. Kdyby ten cyklista (viz link od Kozaka) upadl nesikovne pote, co ho sejmul debil fotograf, tak si za to muze sam. Co tam ma co jezdit na kole preci, LOL.
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 2. 7. 2015 21:59

Cyklista měl smůlu, že se mu zasekly řidítka, jinak by se jistě tomu debilovi vyhnul. Nicméně mohl pak pokračovat dál, což vždycky nejde.
A nechme toho, nikoho nezajímá jestli někdo někde v něčem letěl. Ostatně to skoro každý. ;-)
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ice.man2 2. 7. 2015 22:53

Metatron... to nasadit na A6k tu trubku, tak se bojím, že kdybych to vzal jen za tělo, tak mi to vylomí kus foťáku :D :D
ice.man2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 2. 7. 2015 23:18

Puntík píše:Cyklista měl smůlu, že se mu zasekly řidítka, jinak by se jistě tomu debilovi vyhnul. Nicméně mohl pak pokračovat dál, což vždycky nejde.
A nechme toho, nikoho nezajímá jestli někdo někde v něčem letěl. Ostatně to skoro každý. ;-)

Ses vazne tak hloupej, nebo to jen predstiras, abys mel co napsat?
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 2. 7. 2015 23:24

Přiznávám, že jsem tak hloupej, většině sportů rozumím asi tak, jako ty kompozici a tak si většinou nechávám vysvětlit alespoň pravidla, než řeknu - gól. Abych nebyl vždycky za blba. No, v tomto případě to nešlo, takže na tom jsem, jako občas býváš i ty. Tedy zase nic zvláštního. ;-) :D :D
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 3. 7. 2015 00:02

"většině sportů rozumím asi tak, jako ty kompozici"

To si hodne fandis :))
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kozakm 3. 7. 2015 08:02

A takovej tu byl pár dní klid...
kozakm
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka