Za kolik lze prodat E-1?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod TomasPutschogl 13. 8. 2010 05:29

Dobrý den,
chtěl bych prodat můj Olympus E-1, ale nevím jakou má cenu. Foťák je v celkem dobrém stavu, před 3mi měsíci koupena nová baterie, cca před rokem sem nechal fotoaparát kompletně vyčistit, a nechal sem vyměnit gumu na gripu. Jediné co je na těle v horším stavu je ochranné sklíčko které je přes displej... K fotoaparátu je objektiv Zuiko Digital 14-45mm 1:3,5 - 5,6 (i s krytkou a sluneční clonou). K foťáku je krabice, manuál, CD se softwarem, neoriginální dálková spoušť, 2x 256Mb karta a popruh.

Kolik myslíte že bych za něj mohl dostat?
TomasPutschogl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kozakm 13. 8. 2010 07:10

Podívej se na inzeráty do bazaru na www.paladix.cz
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lazyone 13. 8. 2010 17:27

V mobil pohotovost na Smichove (Nadrazni 116) za nej chteji 9 999kc. S objektivem samozrejme.
lazyone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MurphyL6 13. 8. 2010 17:36

tak za takovou cenu to myslí snad ani nikdo nekoupí.......
MurphyL6
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TomasPutschogl 13. 8. 2010 17:38

9 999Kč je moc, to by opravdu nikdo nekoupil...
TomasPutschogl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vendda 14. 8. 2010 19:51

Ahoj Tomasi, asi Tě moc nepotěším, koukal jsem právě na Aukro, je tam E1 tělo vč. zákl. příslušenství s 8GB kartou za cca 4000 Kč, dva dny do konce a zatím žádnej zájemce.
Jestli by nestálo za to zkusit prodat i jednotlivě.
vendda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tom4-8 14. 8. 2010 20:09

Jednotlivě bych to rozhodně neprodával. Je něco jiného prodávat jendotlivě zrcadlovku a takovýhle foťák. Ale aukro ti asi napoví nejlépe, to jo.
Tom4-8
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Daemonius 14. 8. 2010 23:03

Problém je se spožděním. Foťáky je dobré prodávat tak po roce, ostatně jako každý HW (rozuměj něco blíže či vzdáleněji příbuzné s výpočetní technikou). Samozřejmě, si člověk může ponechat nějaký "držák", ale s tím, že to pak už nejspíš nikdy neprodá..

E-1 je docela slušná hračka i dneska, jen bych řek, že kolem těch 3-4k za foťák je reálná cena.. bohužel, příliš pozdě.
Daemonius
VIP uživatel