Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Reálná fotografie odhalila pár nedostatků v podobě lehce přepálené žluté barvy, ale nebylo nic jednoduššího, než zapnout OSD menu a barvy ručně seřídit. Poté již byly okvětní lístky dobře prokresleny a oddělené od sebe. V makro fotografii kapek vody na trávě lze vypozorovat až úžasnou hloubku obrazu a to hlavně díky velice temné černé. Pokud tedy hledáte LCD monitor pro neprofesionální použití a zdá se vám cena za VA/IPS příliš vysoká, tak možná právě toto HP může být horkým kandidátem.
beat píše:vanDave: Nechci tu dělat chytrýho, ale takovéhle srovnávací fotky jsou většinou k ničemu. Kdovíjak je ta televize nastavená a kdovíjak je nastavené to HPčko.
xgeorgeas píše:Objednal jsem Dell 2209wa ultrasharp, tak jsem na to zvědavej.... Prošel jsem weby, abych zjistil, že v poměru cena/výkon asi na trošku solidnější úpravy fotek nemůžu nic lepšího sehnat. Dosud jsem upravoval fotky na notebooku a i když si při focení hraju a snažím se v terénu fotit tak, abych upravoval minimálně, stejně většina fotek menší, či větší úpravy v PC potřebuje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků