Kolik toho vyfotíte na dovolené?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod matus141 21. 8. 2008 12:18

ja som bol toho roku na malorke a fotil som z 10 dni asi 3... z toho vyliezlo 1400 fotiek (vacsina bola fotena sestrinym priatelom ktory drzal zrkadlovku prvy krat v ruke a hral sa na "paparazziho"), cize vacsina su momentky, a nejakych 200 fotiek co som siel sam na vychadzku okolo mora... najvic ma mrzi ze som nemal so sebou dlhsie ohnisko iba 90mm tamron... na makro tam vela nebolo (v tom sa vyzivam) kedze tam bola iba sucha poda a 3 palmy a ziaden hmyz (to myslim vazne, videl som tam 3 muchy a to bolo vsetko... a zdochnuty potkan :D )... cize dobrych fotiek bolo mozno okolo 150-200... presne to este neviem, mam vytriedenu iba polku :) keby bolo lepsie prostredie tak by bolo viac lepsich ;-)
matus141
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TA 2. 10. 2008 12:12

ak je čo fotiť alebo je naopak veľmi veľká nuda ( :) ), tak nie je problém vyfotiť aj 300 fotiek za deň. Z nich potom mažem len tie, ktoré sú technicky nepodarené - rozmazané, neúmyselne zle zaostrené a pod. Aj keď mažem, ako mažem - posielam ich na Gmail, kde ich archivujem. Ostatok potom archivujem na DVD médiá. Takže v podstate u mňa je odpad minimálny až nulový :).
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mickaelb 14. 3. 2009 23:59

Z posledniho tydenniho poznavaciho zajezdu anglie/francie jsem si dovezl cca 150 fotek, nejak nebylo potreba vic, chtel jsem si to uzit a ne stravit zajezd s fotakem na oku, proste nedokumentovat kazdy kout a divat se s otevrenyma ocima a kdyz me neco opravdu zaujalo tak sem si cvakl... :) A jsou zajezdy kam si fotak neberu vubec.. Proste bud jedu fotit, nebo lyzovat/koupat se/byt s prateli.
mickaelb
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 28. 3. 2009 17:30

No, od té doby, co mám zrcadlo, tak není problém mít těch fotek za pár dní tisíce. Všechno pro jistotu fotím několikrát a vyplatí se to - jedna ze tří fotek se povede skoro vždycky. Jen je pak práce to promazávat, ale tak to holt je :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 3. 2009 18:38

No jak kdy. Nefotim to, co uz jsem milionkrat videl, na co fotit ajfelovku, kdyz si koupim pohlednici za 20 centu a mam klid. Mam to vyfocene spickove, kvalitne a bez problemu. Takze podobne blbosti nefotim, je to ztrata casu a lovim pro sebe snimky, ktere stoji za to. Takze z tyden z Parize treba 100 fotek a to je jeste zbytecne hodne. Ale zase odpad nula.
anonymni

Odeslat příspěvekod svango 14. 4. 2009 22:37

Neviem co si fotil, takze zalezi od toho.. ja dam priemerne 100 fotiek na hodinu aktivneho casu, cize pomerne dost, Vyhodou je, ze sa to lahko maze, a je lepsie mat co mazat ako lutovat ze zaber nemam
svango
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obluda zelená 26. 4. 2009 20:00

Na dovolené za týden jsem nafotil přes 500 fotek, po promazání zbylo 502.
Ale třeba v Budapešti, kdy jsem fotil všechno jsem nafotil po promazání 259 fotek.
Ve Vídni třeba jenom 150.

Ono záleží na tom, jestli je co fotit (fotím hlavně věci) a jakou chuť mám fotit.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stehlikt 26. 4. 2009 20:41

obluda zelená píše:Na dovolené za týden jsem nafotil přes 500 fotek, po promazání zbylo 502.

tak to ti nějak nevychází :-D ;-]
stehlikt
Návštěvník

Odeslat příspěvekod karmy 26. 4. 2009 21:03

Napsal přes 500, tzn víc :) Takže jo, ale moc teda nemazal :D
karmy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod obluda zelená 26. 4. 2009 21:40

Ano, přeně tak. Už si nepamatuji, kolik jich bylo. Mažu jenom vyloženě nepovedené fotky, hlavně kvalitativně.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Strider... 26. 4. 2009 22:08

za týden cca 400 fotek... z toho přítelkyni nechám 300 a sám si nechám 10... hlavně kvalitativně ;-)
Canon EOS 400D, EF 50mm f/1.8 II, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II set + B+W cpl, home-made TS na hajzlgumě, odrazné desky 5in1, plastikovej stativ z Polska...
Strider...
Návštěvník

Předchozí stránka