Pánově děkuji, musím říct, že ten čtenář mi udělal velkou radost, tohle jsou takové ty fotky, kvůli kterým chodíte fotit poměrně často a čekáte, kdy se objeví moment, který nemá vyfocený každý. Klidně by fotka jako taková mohla být i v některých ohledech lepší, ale ten specifický moment si hodně cením.
Obecně poslední dobou cítím, že jsem si ve street fotkách už o něco jistější, což jsem měl před pár lety jako málo pravděpodobné. Doufám, že zvládnu využít na příští dovolené, že mám teď trochu natrénováno. To mě přivádí k dotazu, nemáte nějaké osobní tipy na zajímavá místa v severním Vietnamu? Koncem listopadu se chystám do Hanoje a okolí .
Zároveň trochu zvažuju, jak poskládat výbavu, asi pojedu s Fuji, klidně ještě nějaké objektivy dokoupím a v plánu je hlavně street a krajina. Zatím uvažuji nad širokáčem, momentálně mám Fuji 10-24, ale je ve hře výměna za 14 2.8, Touit 12mm nebo kdyby se objevil na bazaru tak ideálně Sigma 10-18. Zoom mám jasný Fuji 16-50mm je na travel super. Jako pevné objektivy budu brát asi Fuji 18mm a 33mm, to by mělo být fajn kombo na trhy a podobné věci. Ještě uvažuji dokoupit Fuji 90mm na portéty na ulici a kompresi perspektivy v krajině, plus uvažuji zkusit Voigtlander 27mm F2. Vidíte tam nějaké extra mezery?