Ono to zaujalo proto, že ve psí skupině na FB všichni fotí psy mobilem, maximálně nějakým ultrazoomem, proto mě tyhle fotky zaujaly, ne že by šlo o světoborné foto dílo, ale prostě tam jde to kvalitní sklo poznat a člověka, co aspoň trochu fotí, to ťukne přes oči. Pak jsem začal pátrat, čím že to je focené. Následovalo hledání fotek na flickru atd. Tak dlouho jsem přemýšlel, až jsem si řekl, že ač není tak univerzální jako 70-200, tak za ty peníze to vypadá na velmi luxusní sklo.
Co se indoor sportů týče, tak vše je v hokejové hale - tzn. hokej, hokejbal v létě, badminton, popř. tenis, ale jak jsem psal, to spíše hodně výjimečně.
Máte zkušenost s tímhle sklem společně s telekonvertorem 1.4x? 448mm na cropu, to už by se dalo uvažovat i nějakých leteckých dnech

Ryzen 7 5700X + Fera3+Arctic F12 | Gigabyte B450 Aorus Elite V2 (rev 1.0) | Kingston FURY Renegade 32GB 3600MHz CL16 | Gigabyte RTX 4070 Windforce OC | WD Blue SN550 M.2 PCIe NVMe | Toshiba P300 3 TB | Corsair RM650x | Fractal Design Define XL R2