vidis, ako dobre ti foti mobil a mas dilema vyriesene

ale nie, to ti akoze vratili D7200 + 50/1,4G zo servisu s tym,ze na tele aj skle nastavili AF?
no to asi tazko, lebo na tych fotkách to ostrilo kus dopredu. (v podstate si mohol dat microajustment teraz vo fotaku co ja viem na -10 a bolo by to presne, ale to nie je riesenie,malo to byt na nule a presne po servise).
uz si ho vratil do obchodu co?
no neviem kedy bude novsi nikon DX a ci zasa nieco nedo.... Alebo kupit druhy kus D7200, ze by si mal henten daky zly? podla mna su v CZ servise MEGA MANTACI.
ja som mal D750 vo Viedni (AF modul interne odlesky) a v Mnichove (AF na 58/1,4G) a slape ten stroj ako hodinky.
ci chces riesit inu znacku? Canon neviem co by som si vybral v APS-C, asi nic.
Pentax K3II je vyborny stroj s vychytavkami, AF-C ma uz spolahlivy,mozes si zapinat/vypinat AA filter,ma vstavane GPS + AstroTracer na hviezdy,ale nema zasa blesk a ma skladanie fotiek ako Olympus a este ma HDR rovno do RAWu a funguje vyborne z ruky.
Sony? to je bezzrkadlovka. Fuji? tiez bezzrkadlovka. a este ked si pozries ceny,tak to zaplatis ako za Nikon FF.
Sony A7 IV + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN