od lennyl_2 20. 11. 2015 23:17
super, vyskusas si to na dalsom nikone. od pondelka som tyzden v Povazskej, do Ziliny na skok, ak chces, nastavime Sigmu cez USB dock na notebooku v kaviarni a nikam nemusis nic posielat. mne ked sa zda,ze mi Sigma 35/1,4ART ostri kusok inak, hodim ju na USB dock, zmenim korekciu a fotim dalsie fotky vonku. nepaci sa mi to, kludne si to opravim hocikedy za 5 minut. netreba ziadne stresy ani stativy ani terciky, staci odfotit nieco pred sebou, vidim ze je to zle,dam korekciu vo fotaku, odfotim,vidim ze je to lepsie, korekciu hodim na tu vzdialenost cez USB dock do Sigmy a mam klud.
jedine plus servisu je,ze to nastavia za mna. ale podstupujem riziko,ze mi poskodia fotak,ze mi don naprasia,ze mi to zle nastavia,ze sa ma zbavia a nenastavia to vôbec (chvala bohu ja nemam taku ani jednu skusenost z BOOFT Ruzomberok kde som vzdy nosil Sigmy osobne, alebo teraz Nikony posielal do Viedne/Mnichova).
Sony A7 IV + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN