Byla, já jsem jí vyměnil, aby někdo neprudil kvůli kompozici

Fotografovat na farmářských trzích na Náplavce není jednoduché, je tam milión lidí, všichni se tam tlačí, strkají a lezou Vám do záběru.

Tohle je další fotka ze 135/2, já jsem chtěl odpoutat nějaký kousek toho masa od zbytku, ten zbytek má dokreslovat atmosféru, ale nemá upoutávat pozornost, chtěl jsem tam mít určitou barevnou tonalitu.
Jinak to kachní maso je o hodně lepší, než ten biftek, já jsem to viděl a kupoval poprvé, neuvěřitelná měkkost toho masa, jemná struktura, úžasná chuť, kombinace mořské soli, česneku nebo rozmarýnu, v kombinaci s fíkovým čatní je to neskutečná lahůdka. Prý to marinují 4 dny. Ona třeba i kachní paštika je lahůdka, ale tohle je z jiného světa.
