Já fotím hotely na 17-40 L od Canonu a zatím jsem neměl problém http://obr-fotograf.cz/interierova-fotografie/. Zkoušel jsem i Tamaron 10 - 22 ale bohužel ne vždy se dá najít úhel, aby nedocházelo k perspektivnímu zkreslení. Je to ale otázkou citu. Někomu se to může líbit podobně jako "vypouklá panoramata"
Specializuji se na interiérovou a produktovou fotografii. Jsem www.obr-fotograf.cz, autor BLOGU www.tipyjakfotit.cz a výukového DVD www.AkademieProduktoveFotografie.cz
Pane Obr, tak nějak bych čekal, že když odkazujete na svojí stránku s interiérovou fotografií, tak tam budou nějaké ukázky a ono nic. Na té stránce máte celkem asi 9 fotek, škoda, ty co tam jsou vypadají dobře..
dobre je priemer ale co je na rozmazanych, prepalenych a tmavych fotkach dobre to netusim neviem ci Vam ide zobrazovat daco ine ale mne len to jedlo a to veru vabne nevyzera, vcera mi dokonca ta stranka nesla vobec, asi nejaky problem s hostingom
Tak aby som len nekritizoval, tak skusim dat aj nejaku radu. Tie fotky su velmi tmave, uplne zbyttocne su tlacene do interieru, kde je hnusne latkove pozadia namisto najdenia peknej vonkajsej lokacie, to stehno (ktore ma byt hlavne) je z casi neostre, nie hlbkou ostrosti ale zaostreniem na parqadajky ktore to maju len dotvarat. Skus si pozriet nejaky casak o jedle ako je tu stajlovane a aj na uhly zaberu. Netreba sa bat detajlu..
Ano, mam tu časopis FOOD, tam se mi to líbí víc. Co se týče toho stehna, zaostřeno na rajčata rozhodně není, ty fotky jsou spíš neostré celé, to bude tou galerií. Ale bude lepší se držet tématu, takže tím bych to ukončil..
daikatana_ píše:A tu 17-40ku nasadí na Nikona jak?
Děkuji Vám za pochvalu a zároveň se moc se omlouvám. Shodou okolností mi včera vypadl celý web a musel jsem ho obnovit. Dnes do půlnoci by mělo být vše v pořádku a všechny fotografie budou na svém místě
Specializuji se na interiérovou a produktovou fotografii. Jsem www.obr-fotograf.cz, autor BLOGU www.tipyjakfotit.cz a výukového DVD www.AkademieProduktoveFotografie.cz