Objektivy Samyang

Diskuze o objektivech, filtrech a předsádkách

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod kozza 15. 4. 2010 17:47

Zdravím, chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s objektivy Samyang, které jsou k vidění zejména na stránkách www.fotokarasek.cz. Ceny těchno objektivů mě až udivily, je to vůbec možné. Jak je na tom třeba výstupová obrazová kvalita. Například u http://www.fotokarasek.cz/objektivy-pro ... -pro-nikon by mě to hodně zajímalo, protože celá skladba objektivu je asi ze tří čoček. Prosím u rade nebo čistočistý názor. Díky 8-)
kozza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daemonius 15. 4. 2010 18:25

Objektivy jsou trošku podle kusu, ale všeobecně to neni nějak tragické.. prostě další third-party výrobce.
Daemonius
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lennyl_2 15. 4. 2010 20:20

tiez som uz pozeral na nete fotky zo Samyang, fish-eye 8mm/3.5 a portretak 85mm/1.4, za tie peniaze robia dobre fotky, zvlast ten 85mm netreba ani clonit a ma pekny bokeh, ale zatial su vsetky iba manual focus, planuju sa aj autofocus verzie, ale neviem kedy teda. staci pozriet google a najdes dost info:-)
Sony A7 IV + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
lennyl_2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ggrand 16. 4. 2010 14:09

mel jsem 8mm a 85mm. Zpracovane jsou pekne, neco vydrzi. Obrazove vyborne,ale maji dlouhe minimalni ostrici vzdalenosti. Zrovna moje 85mm ostila od 1,18m ikdyz vyrobce pise neco jineho,coz je ale hrozne moc.
ggrand
Návštěvník

Odeslat příspěvekod stehlikt 16. 4. 2010 14:14

podívej se na martinkozak.com tam je parádní recenze rybího oka a myslím i 85ky:))
stehlikt
Návštěvník