RzeCZek píše:Myslel jsem tim, ze parametry jsou na tom setove objektivy u Oly lepe nez u jinych znacek. . . . aspon v tomto duchu jsem chapal ohlasy a hodnoceni na forech. . je mi jasne, ze v teto kategorii nemuzu chtit kovove objektivy :-)))) viz priklad (ne pro Oly) http://digiarena.zive.cz/default.aspx?s ... ticle=5205
Pokud je hodnotili uživatelé olympusu tak to chápu. Ale nechme být. důležité je tohle:
Jdi si ty foťáky vyzkoušet!
Pokud bys kupoval třeba základní desku do počítače, tak není co řešit. Koukneš na ohlasy na fórech a nějaké testy, koupíš, našroubuješ a dva tři roky jí nevidíš.
Ale foťák je něco jinýho. Já když začal uvažovat o koupi zrcadlovky, vyzkoušel jsem si Olympus e-1, Nikon D70 a Canon 300D a rozhodl se tehdy pro Nikon - protože z hledáčku "profi" E-1 mi bylo na blití a Canon 300D vypadal jako plastová hračka z tržnice. Ale bylo to na základě osobní zkušenosti!
To že jsem pak vyboural auto, nákup musel počkat a skončil jsem u Pentaxe je jiná story. Ale proboha nekupuj si Olympus dokud si pořádně neosaháš ty ostatní.