Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
ivanaga píše:Ahoj, Honzo! Takže počkáme do toho srpna nebo déle? Asi by mě mrzelo, kdyby Canon přišel s něčím lepším. Tohle plánuji jako svůj, doufám, poslední foťák.p/quote]
Přesně, já taky. Testoval jsem hloubku ostrosti u FF vs. APS-C a vyšlo mi, že FF má při cloně F4 nižší (tedy lepší hloubku ostrosti, než APS-C při stejném ohnisku (ale po přepočtu) a cloně F2,8. Tudíž si jde lépe hrát s hloubkou ostrosti s EOSem 5D a objektivem 24-105L F4, než s EOSem 30D/40D a pod. a objektivem 17-55 F2,8. To je také hlavní důvod, proč chci přejít na FF.
,quote="chewy"]Asi se něco chystá, tady je jeden zajímavej odkaz, píšou o tom, že by ml být představen v dubnu, jen doufám, že to není kachna
http://pma-rumours.blogspot.com/2008/03 ... tml-/quote]
Crazy Ivan píše:Presne tak nejak jsem to myslel... kazdopadne je na tom lip nez entrylevelovky, se kteryma clovek aby se bal vyrazit na rally ci rodeocross nebo nejake zavody v prasnu .. i kdyz tam jde hlavne o to aby objektiv nebyl "vysavac"
O 40D uvazuju, snad na podzim jestli budou finance, hledacek "na konci tunelu svetlo" u 400D uz me zacina pomerne hodne iritovat.
Kazdopadne urcite bych nebral 580EX, nevim proc, ale pripada ze na poli blesku canon hodne zaspal ... osobne mam vyhlidnuty Metz AF 58 - hlavne kvuli fill-in
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků