Sony Alfa 700

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod elho_cid 8. 9. 2007 18:21

Aha, tak to je výjimka. Já se orientoval podle https://photo-shop.zeiss.com/Categories/Objektive a tiskového prohlážení Zeisse, že do konce roku budou všechny ZF dostupné i v ZK variantě.
Sony má nejspíš výhradní distribuci. Snad proto ty ceny. Ale nic si z toho nedělej, já si SMC-FA* 85/1,4 taky jen tak nekouím :*)

P.S. Ten Sonnar vypadá taky moc pěkně.
Hoši, hoši, hoši, máte tu smrad jako v pekle.
elho_cid
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ondrej Bobek 10. 9. 2007 10:29

Ondrej Bobek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pouli 10. 9. 2007 14:44

Nikon D40 + Tamron 17-50mm F/2.8 Di II LD - Nikor 18-55 II AF-S DX + Nikor 55-200 AF-S DX + SB 600
pouli
Návštěvník

Odeslat příspěvekod elho_cid 10. 2. 2008 11:33

Cena té A700 je férová i bez cash back, ale kdyby raději zlevnili nějaké objektivy...
Hoši, hoši, hoši, máte tu smrad jako v pekle.
elho_cid
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ondrej Bobek 10. 2. 2008 13:09

Cena je dobra, cashback je super...asi by som si kupil A700 s gripom ....skoda ze nakup planujem az na september :?
cena objektivov /hl. 70-200mm SSM a 300mm SSM/ je prehnana :( stale rozmyslam, ci nepredat moju vybavu a neist do Canonu resp. Nikonu...pri nich mi vadi zasa stabilizator v objektivoch /permanentne nizsia kvalita obrazu/, este uvidim, ci niekoho nenahovorim na dovoz 70-200 SSM z USA za 2000,-USD ....to je ale hudba daalekej buducnosti :arrow: kazdopadne, kto chce kupit A700 teraz, nech vyuzije sancu na vratenie penazi...to sa predsa oplati :wink:
Ondrej Bobek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ondrej Bobek 23. 2. 2008 12:29

Môj názor na Sony DSLR-A700 + Minolta AF 200mm f2,8: http://io-nr.blog.cz/
Budem rád, ak ma upozorníte na chyby, sú tam priložené aj nejaké fotky z fotenia.
Ondrej Bobek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod víík 23. 2. 2008 14:29

Ondrej Bobek píše:Cena je dobra, cashback je super...asi by som si kupil A700 s gripom ....skoda ze nakup planujem az na september :?
cena objektivov /hl. 70-200mm SSM a 300mm SSM/ je prehnana :( stale rozmyslam, ci nepredat moju vybavu a neist do Canonu resp. Nikonu...pri nich mi vadi zasa stabilizator v objektivoch /permanentne nizsia kvalita obrazu/, este uvidim, ci niekoho nenahovorim na dovoz 70-200 SSM z USA za 2000,-USD ....to je ale hudba daalekej buducnosti :arrow: kazdopadne, kto chce kupit A700 teraz, nech vyuzije sancu na vratenie penazi...to sa predsa oplati :wink:

No já mám s cashbackem od Canonu negativní zkušenost. Cena po konci cashbacku vždy sleze dolu. Většinou je pak cena podstatně nižší, než by byla po odečtení cashbacku v době akcí. Pro mě jsou akce typu pošli čárový kód do Irska a možná ti vrátíme 2000 jen zátěž.
víík
Návštěvník

Předchozí stránka