K100 vs D40x

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod wilson 6. 9. 2007 09:25

ked sa ti nechce odpovedat nemusis. nik nepadol mudry z neba ok? by som bol rad kebyze ty nieco zhanas zitujes o com nemas moc dobry rozhlad a prehlad
inak dik za odpoved
wilson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod elho_cid 6. 9. 2007 09:45

Promin, ja jen ze se to tezko popisuje a lehko ozkousi.
Hoši, hoši, hoši, máte tu smrad jako v pekle.
elho_cid
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wilson 6. 9. 2007 14:28

tak potom oka :D dik
wilson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Matess727 23. 10. 2007 19:53

Já mám D40x už asi 3 měsíce,..pořídil jsem místo seťáku Nikkora 18-70mm a jsem naprosto spokojen.K D40 a D40x už dělá Sigma objektivy s motorkem.Pak mám ještě 55-200 VR a 50mm 1.8D, nějaké filtry a makro předsádky a jako fotograf amatér si s tím vystačím naprosto skvěle.Docela i úspěch na galeriích, takže to tak hrozné asi nebude.Měl jsem půjčený D200,...samozřejmě-bral bych, ale prachy netisknu.Nafotil jsem s D40x a D200 podobné věci v jednom místě-na stejné clony a časy se stejným sklem a ve finále jsem doma v PC žádný rozdíl nepoznal.
Matess727
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 23. 10. 2007 20:43

ani nemas ako :), rozdiel je skorej v moznostiach typu sekvencne snimanie, matnica atd .... nez v kvalite fotiek ako takych.
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KubaPa 23. 10. 2007 21:29

Matess727 píše:Já mám D40x už asi 3 měsíce,..pořídil jsem místo seťáku Nikkora 18-70mm a jsem naprosto spokojen.K D40 a D40x už dělá Sigma objektivy s motorkem.Pak mám ještě 55-200 VR a 50mm 1.8D, nějaké filtry a makro předsádky a jako fotograf amatér si s tím vystačím naprosto skvěle.Docela i úspěch na galeriích, takže to tak hrozné asi nebude.Měl jsem půjčený D200,...samozřejmě-bral bych, ale prachy netisknu.Nafotil jsem s D40x a D200 podobné věci v jednom místě-na stejné clony a časy se stejným sklem a ve finále jsem doma v PC žádný rozdíl nepoznal.i/quote]
To bych se i divil, kdybys poznal, oba ty foťáky maj 10 Mpix chip a pokud byl i objektiv a nastavení stejný a fotky statický... Rozdíl by byl až ve chvíli, kdy bys fotil něco akčnějšího...
KubaPa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KubaPa 23. 10. 2007 21:30

elho_cid píše:Jo, tu maji zatim vsechny DSLR od Pentaxe. Zrcadlovku bez tehle ficurky bych teda rozhodne nikomu nedoporucoval.
A to já zase jo. Možná je to tím, že jsem začínal na foťáku, kterej to neměl, ale i když další 3 už to všechny měly nebo maj, používám to minimálně a klidně bych bez toho dokázal žít. Ale je fakt, že nefotím makro, tam bych to určitě využil víc.
KubaPa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod natalis 8. 12. 2007 18:57

Samozrejme ze Pentax D40X sumi ovela viac
ak Nikon tak uz radsej D40
natalis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lalla 9. 12. 2007 08:09

No a nejlépe Canon 400D ;-)
lalla
Kolemjdoucí

Předchozí stránka