ked sa ti nechce odpovedat nemusis. nik nepadol mudry z neba ok? by som bol rad kebyze ty nieco zhanas zitujes o com nemas moc dobry rozhlad a prehlad
inak dik za odpoved
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
To bych se i divil, kdybys poznal, oba ty foťáky maj 10 Mpix chip a pokud byl i objektiv a nastavení stejný a fotky statický... Rozdíl by byl až ve chvíli, kdy bys fotil něco akčnějšího...Matess727 píše:Já mám D40x už asi 3 měsíce,..pořídil jsem místo seťáku Nikkora 18-70mm a jsem naprosto spokojen.K D40 a D40x už dělá Sigma objektivy s motorkem.Pak mám ještě 55-200 VR a 50mm 1.8D, nějaké filtry a makro předsádky a jako fotograf amatér si s tím vystačím naprosto skvěle.Docela i úspěch na galeriích, takže to tak hrozné asi nebude.Měl jsem půjčený D200,...samozřejmě-bral bych, ale prachy netisknu.Nafotil jsem s D40x a D200 podobné věci v jednom místě-na stejné clony a časy se stejným sklem a ve finále jsem doma v PC žádný rozdíl nepoznal.i/quote]
A to já zase jo. Možná je to tím, že jsem začínal na foťáku, kterej to neměl, ale i když další 3 už to všechny měly nebo maj, používám to minimálně a klidně bych bez toho dokázal žít. Ale je fakt, že nefotím makro, tam bych to určitě využil víc.elho_cid píše:Jo, tu maji zatim vsechny DSLR od Pentaxe. Zrcadlovku bez tehle ficurky bych teda rozhodne nikomu nedoporucoval.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků