Cestovanie

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod miloshaaa 30. 7. 2007 13:21

Prosim Vas poradte mi ako to je s cestovanim a zrkadlovkou. Mozem zobrat do lietadla ako prirucnu batozinu puzdro na fotak so zrkadlovkou plus jeden pridavny objektiv? Mozno sa Vam to bude zdat ako blbost ale s fotakom som este neletel... Dakujeeem
miloshaaa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 30. 7. 2007 13:27

mozez, aj vsetko ostotatne co len tuzis mat pri sebe :), obmedzenie na velkost je dostatocne velke ....., akurat sa priprav na poriadnejsu kontrolu pri vstupe ;-).

(notbook+fotak+nabijacky (3x kusi), mobil, batterie a to vsetko v jednom batohu, tak ma trochu dokladnejse prezerali (rucnym regenom skenovali kazdu vec zvlast+ este chceli zapnut notebook :(, nastatie to sa stalo iba raz ... inac v pohode).

fotit vacsinou mozez pocas letu, ale nie pocas pristavania a startu (respektive pri tom ta nesmu prichitit :P )
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod miloshaaa 30. 7. 2007 15:07

diky ti! trosku som sa obaval..
miloshaaa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Alexino 2. 8. 2007 10:37

viz irmo, pri startu i pristani fotim casto a bez problemu, co se tyce vybavy jako prirucniho zavazadla tak taky v pohode, beru vzdycky s sebou cely fotobatoh, protoze bych neprenesl pres srdce, ze by s nim nejaky letistni lempl hazel jako se vsema ostatnima zavazadlama. Akorat obcas si prohlizi vcelku podrobne jednotlive kousky (vetsinou vezu 1-2 tela + tak 4 objektivy a hromadu pridavneho bordela)... btw minule mi prohlizel i balonek na ofukovani ale vubec si nevsimli ze mam v predni kapse vystrelovak, coz sem nevedel ani ja, bo sem ho tam zapomel z nejaky predchozi akce :-)... zpatky uz sem ho ale radsi dal do zavazadla....
Alexino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cyber kaktus 2. 8. 2007 12:51

to ALEXINO: a nemuze se ti stat ze by ti to chteli u nas proclit kdyz se vracis? mam skusenost ze kdyz bracha letel domu a vezl mi notebook a sobe taky tak mu ho v praze malem proclili :)
cyber kaktus
Návštěvník