Pro leming: z diskuze na
http://www.nikonclub.
Přečtěte si,nerozvášňujte se dup!dup! a pod.to je pod úrověň.Ono to jde,jen Vy a podobní o tom neví a píší bludy.Samozřejmě do RAWU fotím dál,to mně nikdo nemusí radit.Přečtěte si o problémech Nikon D5000 s čipem,možná se táhnou už od D50.Vaše názory a Vám a podobné neberu,jsou mně, k ničemu ale svědčí o Vašich neznalostech přístupu jiných firem,k zákazníkům.Tak se "pánové uklidněte" a pište jen o tom co konkretně znáte.
Děkuji.
Vymena snimace zdarma
kleos23 dne 28.10.2010, 11:29:13
Vlastnil jsem Sony 717 a cca. rok az dva po zaruce odesel snimac. Do servisu jsem prisel s tim, ze opravu si samozrejme budu hradit sam, ale k me velke radosti jsem se dozvedel, ze mi snimac vymeni zcela zdarma. Bylo mi receno, ze tento problem resi vice zakazniku a tudiz Sony prevzala celou odpovednost na sebe.
odpovědět
Tak to jde,když firma chce.Snad bude chtít i Nikon.
Hřib dne 28.10.2010, 20:30:19
Já jsem uváděl problém s Nikonem D50 proto,abych se dověděl,jak to řeší i jiné firmy než Nikon a jaké jsou zkušenosti se servisem Nikon.O servisu a zkušenostech s ním jsem se dočetl.Schází mně u Nikonu vztah k zákazníkovi,pomoci a udržet si jeho zájem o jeho výrobek.Váš příklad a děkuji Vám za tento příspěvek to potvrzuje.Kamarád si před lety koupil cca v r. 2004 Canon S1 IS,kompakt.Po cca 4 letech mu odešel displej.Protože se tento přístroj Canon S1 IS již nevyráběl,zákazníkům ,které měly obdobné problémy fy. Canon vyměnila tyto přistroje bezplatně za novější Canon S3 IS a později za Canon SX100.To píši pro všechny "pochybovače",že to nejde a co bych vůbec chtěl,po firmě Nikon.Ano,je nejjednoduší zákazníka odbýt,odkázat se na záruční dobu a nazdar-bazar.Nikon má své peníze /hodnotné/ a zákazník má nefunkční přístroj,nebo možnost předražené opravy.Možná teď Nikon nepotřebuje,takový přístup,jako měl Canon,nebo jak uvádíte Vy.Třeba má Nikon zákazníků dost,,,,I proto chci aby se o tomto problému vědělo,i proto píši do Holandska.A podle jejich reakce se rozhodnu o koupi dalšího fotopřístroje,jestli to bude Nikon nevím,počkám si na odpověď.Pokud bude negativní,tak to Nikon rozhodně nebude.