Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Otass píše:.... na šum kašlu, protože to stejně nikdy nešumí tolik co kinofilmy třeba jen na ISO 400... Sériové snímaní jsem snad nikdy nepoužil .... protože nezkoumám výřezy 1:1 a na každý tisk to bude kvalitní až až. Rozhodující je pro mě rozsah a světelnost (resp. potenciální malá hloubka ostrosti, které s vyššími clonami nedocílím).... má ani né třetinu funkcí co nové digitální zrcadlovky a přesto mi na něm nic nechybí.r/quote]
beat píše:Otass píše:.... na šum kašlu, protože to stejně nikdy nešumí tolik co kinofilmy třeba jen na ISO 400... Sériové snímaní jsem snad nikdy nepoužil .... protože nezkoumám výřezy 1:1 a na každý tisk to bude kvalitní až až. Rozhodující je pro mě rozsah a světelnost (resp. potenciální malá hloubka ostrosti, které s vyššími clonami nedocílím).... má ani né třetinu funkcí co nové digitální zrcadlovky a přesto mi na něm nic nechybí.r/quote]
Žádám o zarámování a vystavení toho příspěvku na nějaké dobře viditelné místo.i/quote]
V mojej praxi nie, aspon nie ked pod nonamy zahrnas aj take znacky ako A-Data a pod. Relativne rychlosti celkom sedia, tzn. 133x byva 2x tak rychla nez 60x.Pety píše:(Sandisk Ultra II, 60x, se v praxi obvykle ukazuje být rychlejší, než různé nonamy 133x a 150x).1/quote]
KUR_PITKA píše:jaký optický zoom má NIKON D40 se standartně dodávaným objektivem (NIKON D40 - 6,1 MP + 18-55 II AF-S DX ED - BLACK)? Nikde jsem to nenašel. Jinak, vadí moc, že D40 nemá stabilizátor obrazu a digi. zoom? jak je to v praxi? zatím mám kompakt, ale uvažuji právě o Nikonu D40 ve standartním setu. byl by to můj první polo-profi (pokud se to tak dá nazvat) fo´ták a doufám, že se s ním naučím fotit, tak jak bych chtěl. děkuji za odpovědi /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků