rád bych položil (asi častý dotaz

Chtěl bych přejí z kompaktu Minolta A200 na nějakou zrcadlovku. Po pročítání recenzí a diskuzí jsem dospěl před volbu buď Canon 350D nebo Nikon D50. Canon se dodává prý ne se zrovna moc dobrým seťákem a nákup lepšího objektivu navíc by mě posunulo o něco výš a to si zatím nemůžu dovolit. Nikon mě zaujal hlavně kvůli ceně a taky tím, že se dodává v setu se dvěma objektivy (prý nejsou až tak špatné). Co do parametrů je D50 "shodný" D70 což mě potěšilo - vím, že chybí, ale pár funkcí, které bych i oželel - myslím si že obrazově (D50 i D70) na stejném objektivu na tom jsou stejně. Bojím se však abych nešláp vedle - u Canona mám rád jeho barvy(obecně vzato) a s i šumem je na tom prý lépe. Rád bych začal fotit trošku víc "profesionálně" - ve smyslu víc si pohrát se záběrem atd.. Má cenu tedy o tomto přechodu uvažovat a jít do té D50 a obohatit si ji o příslušenství (polarizák atd....) Podotýkám, že se mi jedná hlavně zda to pocejtím na kvalitě snímku, podání barev a především dynamice. Takže Vás prosím radu amatérovi

Díky moc.
L.