Canon EOS 350D versus Nikon D70

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod bigdoc 23. 7. 2005 08:12

rejca píše:www.dno.cz

to je teda krajně podezřelý obchod, od toho bych dal ruce pryč.
bigdoc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Návštěvník 25. 7. 2005 08:42

bigdoc píše:To je teda krajně podezřelý obchod, od toho bych dal ruce pryč.y/quote]

Ted jsem s nima mluvil, cenu garantuji. Dodavatel zmenil cenu, ale moji objednavku vyrizi za puvodni:-). Takze zatim spokojenost, uvidime az dorazi. Jinak s http://www.dno.cz dobre zkusenosti!! :wink:
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rejca 27. 7. 2005 08:37

Anonymous píše:
bigdoc píše:To je teda krajně podezřelý obchod, od toho bych dal ruce pryč.y/quote]

Ted jsem s nima mluvil, cenu garantuji. Dodavatel zmenil cenu, ale moji objednavku vyrizi za puvodni:-). Takze zatim spokojenost, uvidime az dorazi. Jinak s http://www.dno.cz dobre zkusenosti!! :wink:

Tak flames http://www.dno.cz
Pry to nedodaji. Jen za drazsi cenu.
rejca

Odeslat příspěvekod rejca 28. 7. 2005 09:52

Tak jsem tento problem vyresil elegantne. Objednal jsem si D50 + 18-55 set. Co me k tomu vedlo? Recenze na dpreview.

http://www.dpreview.com/reviews/nikond50/page17.asp

Pevnou ruku pri rozhodovani a nohy v ledu :D
rejca

Odeslat příspěvekod Satry 28. 7. 2005 14:47

nepopletl jsis to? taková cena by byla hodně cool, nebo tam měli chybu! Vím jak to chodí (mám obchod) a ta cena to fakt sen. Dej vědět jak to dopadlo a pokud ho dostaneš za tu cenu tak budeš mít setsakramentské štěstí, tak ať Ti přeje... :D
jinak pokud ho neženeš obrať se na mě zkusím Ti nabídnout nějakou cenu...... :shock:
Satry

Odeslat příspěvekod Sarty 28. 7. 2005 14:50

vidíš že to byla nějaká chyba
Sarty

Odeslat příspěvekod Rejca 29. 7. 2005 10:16

Sarty píše:vidíš že to byla nějaká chybac/quote]

Chyba to nebyla, ty levnejsi 350D nabizel zacatkem cervence i Cybex a dodaval. Spis slo o to, ze je pak uz nechteli dodat, aby na tom neprodelali.

Ale je to jedno, nakonec jsem objednal Nikona D50ku a uz se tesim az zacnu fotit :-).
Rejca

Odeslat příspěvekod Návštěvník 31. 7. 2005 10:17

Ahoj, prosím Tě můžeš mi zaslat kontakt na obchod, kde jsi foťák kupoval? Díky.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod netvesel 6. 8. 2005 12:55

Doporučuju Fischer-bernard.com. Tak je v setu za 25 000,- s daní.
Taky je tam za 27 i s battery gripem, který sám stojí asi 4000.
netvesel

Odeslat příspěvekod ilicz 5. 9. 2005 20:09

I ja jsem váhal mezi těmito dvěma fotoaparáty... Na D70 mám políčeno už snad od doby kdy byla oznámena jako horká novinka.... mám několik kamarádů kteří maji D70ku, několik s 350Dčko a všichni mi tvrdili že ten jejich je lepší...
D70 má o něco rychlejší bracketing, 350D ma pry zase o neco lepsi obraz, D70 je lepsi na studiovy foceni....
Celkem dlouho jsem srovnával a procházel hodnocení až nakonec vyhrála moje nová D70 :oops: věřím že jsem neprohloupil.... :wink:
[i]Registered Linux user no. #387946[/i]
ilicz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 7. 9. 2005 18:50

Rozhodovat sa medzi 3roky starou technologiou a apsolutnou novinkou je podla mna kravina. Jednoducho si kup CANON 350D.
Ma vsetky vyhody najnovsich technologii a navise si dokaze poradit aj s prepalenymi miestami. Aj ked ja by som volil skor canon eos 33. :mrgreen:
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pety 7. 9. 2005 20:34

Dokáže si poradit s přepálenými místy? Co je to za folklór? Přepálená místa jsou jednou přepálená, tedy absolutně bílá a bez kresby.
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 8. 9. 2005 14:19

Pety píše:Dokáže si poradit s přepálenými místy? Co je to za folklór? Přepálená místa jsou jednou přepálená, tedy absolutně bílá a bez kresby.l/quote]
jj, budto je to nejak spatne vylozeny, nebo...zase nejaky canonacky marketing :D :roll:
Mobil-man
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ilicz 8. 9. 2005 15:01

Mobil-man píše:jj, budto je to nejak spatne vylozeny, nebo...zase nejaky canonacky marketing :D :roll:

Anebo nějaká mažije.... ;:)
[i]Registered Linux user no. #387946[/i]
ilicz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pete01 9. 9. 2005 01:09

Nene, magie se tady nekona. Kez by... :-(

Vubec netusim, jak k tomu autor toho prispevku prisel, nikde jsem o nicem takovem neslysel, a dosud se mi s 350D takovy zazrak nepodaril.

Mozna to myslel ve smyslu upravy expozice, ale tomu take nerozumim, protoze to neni jediny fotak, ktery umi "hybat" s expozici a navic to neni vseresici spasa.
Pete01

Předchozí stránkaDalší stránka