Carismatico: stale si tu neukazal svoje fotky, kde by ta D750 obmedzovala

priserny dynamicky rozsah

RAW z fotaku - cierna/biela

nepouzitelny AF na kompoziciu na uplne krajne AF body na plnu dieru s kazdym sklom
135/2DC

Sigma 35/1,4 ART

58/1,4G

58/1,4G na AF-C na krajny AF bod tiez na f1,4

neviem co ti k tomu este napisat, fotiek mam mrte
ale teraz uz vazne. ak mas radost z novej techniky (to mam vzdy aj ja), tak si kludne kup co ta zaujalo, kludne aj tu Sony, ak mas teda aj dost penazi na nakup kvalitnejsich skiel.
inak by si sa mal skor zamerat na seba a fotenie samotne (nie kvantitu ze 5000fotiek, ale kvalitu, nepochopil si co ti pisal cport) a dat si nastavit AF v tele D750 alebo AF na tych sklách ktore ta trapia.
RAW buffer (na 17 RAW) na D750 ma nikdy neobmedzoval, ked tak som robil seriu 4-5 fotiek max za sebou,to bohate stacilo na neskorsi vyber správneho momentu a fotak sa ani nespomaloval extra pri foteni.
ergonomia Sony A7xx mne (subjektivne) moc nevyhovuje (grip) a ked das k tomu vacsie skla, to uz vôbec nie.
D750 som predal kvôli stale sa opakujucemu oleju na snimaci. luto mi je ale tych drahych kvalitných skiel a presneho AF. kamarat mi snad kazdy mesiac cistil snimac od oleja a D750 bola v orig.servise vo Viedni aj Mnichove, kde mi snimac tiez iba vycistili.
Sony A7 IV + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN