Ganec píše:(až vtedy som si uvedomil, aký je {voliteľný} sekundový preview po spravení záberu perfektná vec)....
Ganec | 20. 08. 2015 12:50
...... nemusím po odfotení chimpovať (odďaľovať oko z hľadáčika kvôli pozretiu výsledku)
...
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Ganec píše:(až vtedy som si uvedomil, aký je {voliteľný} sekundový preview po spravení záberu perfektná vec)....
Luňák ho mal za dákych 6000kč, ale asi bez objektívu. No nie z predajne, ale použitú (tiež už niekomu nevyhovoval). Samotný objektív stojí 138 eur, tak si to prepočítaj...Romanus98 píše:Oplatí sa to za sumu 380€?
To sa dá?vormen píše:Časem se pokusím vyměnit bajonet za kovovej.
Nebolo vtipné sledovať toho 15-ročného chalana, ktorý ani po niekoľkých mesiacoch používania nevedel že ako sa koriguje expozícia, alebo nastavuje zaostrovací bod. A ako je sklamaný, že s obyčajným kompaktíkom (bezzrkadlovku som si tentokrát nebral) dokážem toho nafotiť lepšie zábery.Lotrandor píše:trolluje a už to ani není vtipný
To bolo jasné od začiatku. Proste chcel si zrkadlovku z vymenovaných, tak si ju aj kúpiš (preto som ani ja nenavrhoval alternatívu, hoci za tú cenu existuje aj bezzrkadlovka s 2 objektívami, ktorá by sa na využitie čo požaduješ, hodila možno aj viac).Romanus98 píše:Tak zvolím .. Nebudem už vymýšľať, na začiatok to postačí.
Romanus98 píše:Teraz už na 100%. V datarte som objavil Nikon D3200 spolu s novým objektívom, ktorý sa predáva u Nikonu D3300. (18-55mm 3.5-5.6 AF-S VR II). Oplatí sa to za sumu 380€?
http://www.datart.sk/Digitalna-zrkadlov ... discussion
Povedal som si že na začiatok to postačí a časom dokúpim nejaký zoom a pevný objektív.
Ganec píše:To sa dá?vormen píše:Časem se pokusím vyměnit bajonet za kovovej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků