Prechod to bude urcite rozumny (i kdybys resil prechod z Nikonu 3x00 rady na vyssi Canon, at me nekdo nenapada ze straneni Nikonu). 600D jsem v ruce drzel parkrat, D7000 vlastnim a jak jsem zvykly na nej, tak ta 600D je proste takova detska hracka.
Klasicky upozornim na (mnou pozorovana) uskali -

Nikon nema az tak levnou 2.8cku tele jako je canon 70-200. Nevim jestli vyhledove bys nechtel poridit.

Zoom je opacny, ale pokud jsi zoom skoro nepouzival, tak si rychle zvyknes. Kdybys presel napr. na 70D, tak se tomu vyhnes.

Prijdes o vyklopny display. Ale uprimne - dosud mi na D7000 nechybel. A to fotivam i koncerty z davu a da se to. Opet - 70D vyklopny display ma.

Canoni vs. Nikoni ergonomie je neco uuuuplne odlisneho. Pokud ti vyhovovalo ovladani 600D, tak doporucuju si pujcit na par dni tu D7000 a vyzkouset jestli to prekousnes. Ja osobne mam s Canon way dost problem, proto kdyz jsem kupoval a osahal si obe reseni, tak jsem se Canonu vyhl. A to mi pri nakupu bylo celkem jedno co vezmu, v okoli nikdo zrcadlo nemel. X lidem zase Canon way vyhovuje daleko vice.